طرز تهیه سالاد برنج قهوه ای در کارگاه آشپزی کارال
مواد لازم برای تهیه سالاد برنج قهوه ای در کارگاه آشپزی کارال :
مواد لازم | مقدار |
برنج قهوه ای | 250 گرم |
پیاز متوسط (خلال شده) | 1 عدد (ترجیحاً قرمز) |
غلاف هل | 4 عدد |
میخک | 4 عدد |
انار (دانه شده) | 1 عدد |
گردو (کمی خرد شده) | 100 گرم |
پوست پرتقال (ژولین شده) | 1 عدد |
آب پرتقال | 1 عدد |
جعفری تازه (کمی خرد شده) | 1 دسته تازه |
روغن | به میزان لازم |
طرز تهیه سالاد برنج قهوه ای در کارگاه آشپزی کارال :
برنج را شسته و از دو ساعت قبل در مقداری آب خیس کنید، پس از این مدت برنج را در قابلمه کارال به روش کته آماده کنید اجازه دهید برنج کاملاً سرد شود. به کمک چنگال دانه های آن را با مقداری نمک و روغن جدا کنید (معمولاً برنج قهوه ای کمی چسبنده است). تابه کارال را گرم کرده، یک قاشق سوپ خوری روغن ریخته و روغن را داغ کنید. با کمک پشت چاقو ضربه ای به غلاف های هل زده تا کمی باز شوند، آنها را به همراه دانه های میخک به تابه اضافه کنید، برای 30 ثانیه ادویه را تفت دهید، سپس پیاز را اضافه کرده و کمی سرخ کنید تا پیاز نرم و شفاف شود. بعد از این مدت تابه کارال را از روی حرارت برداشته اجازه دهید پیاز خشک شود. قبل از سرو سالاد تمام مواد به غیر از جعفری را مخلوط کرده سالاد را در ظرف مورد نظر کشیده و روی آن جعفری بپاشید و به همراه برش های پرتقال سرو کنید.