طرز تهیه شامی رودباری در ظروف کارال
مواد لازم برای تهیه تهیه شامی رودباری در ظروف کارال :
مواد لازم | مقدار |
گوشت چرخ کرده | 300 گرم |
سبزی ریز خرد شده(ریحان و گشنیز) | 2 قاشق غذاخوری |
گلپر | یک قاشق مرباخوری |
پودر سير | یک قاشق مرباخوری |
پياز متوسط | 2 عدد |
لیمو ترش | یک عدد |
نمک | به ميزان لازم |
فلفل | به ميزان لازم |
زردچوبه | به ميزان لازم |
روغن زيتون جهت سرخ كردن شامي | به ميزان لازم |
مواد لازم برای تهیه سس شامی | مقدار |
گوجه فرنگي | 2 عدد |
رب گوجه فرنگي | نصف قاشق غذاخوري |
نمک | به ميزان لازم |
فلفل | به ميزان لازم |
پودر سیر | به ميزان لازم |
طرز تهیه شامی رودباری در ظروف کارال :
سبزيها را شسته و ريز خرد ميكنيم و همراه گوشت و ادويه ورز ميدهيم و از مايه اندازه يك نارنگي كف دست فرم داده و وسطش را سوراخ ميكنيم كه كاملا مغز پخت شود ،سپس تابه کارال را گرم کرده و روغن را میریزیم و شامی ها را با كمي روغن زيتون سرخ ميكنيم. وقتي شامي ها سرخ شدند، گوجه فرنگي را به روش بلانچ پوست ميكنيم و با كمي از همان سبزي معطر ، نمك ، فلفل و پودر سير در تابه کارال به همراه كمي رب سرخ ميكنيم و شامي ها را رويش ميچينيم و حرارت را كم میکنیم. بعد از گذشت 20 دقیقه ، شامي شما آماده است. ميتوانيد آن را با نان يا برنج ( كته ) سرو و نوش جان كنيد