طرز تهیه شیرینی ماکارون در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه شیرینی ماکارون در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه شیرینی ماکارون در کارگاه آشپزی کارال

مواد لازم برای تهیه شیرینی ماکارون در کارگاه آشپزی کارال :

مواد لازم
مقدار
پودر قند(شکر قنادی) 175گرم
آرد بادام 125گرم
سفیده تخم مرغ 3عدد
شکر دانه ریز 75گرم
رنگ خوراکی 2تا 3 قطره
اسانس و عصاره به مقدار دلخواه
کره نرم شده 150گرم
پودر قند 75گرم

طرز تهیه شیرینی ماکارون در کارگاه آشپزی کارال :

ابتدا فر را روی دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید سپس پودر قند و آرد بادام را باهم مخلوط کنید و آنقدر هم بزنید تا یک ترکیب نرم و لطیف داشته باشید داخل یک  کاسه،سفیده های تخم مرغ را با کمی نمک مخلوط کنید بعد کم کم شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا غلیظ و یکدست شود. در این مرحله می توانید بنا به سلیقه و نوع ماکارونی که می خواهید درست کنید عصاره و طعم دلخواهتان را به این مخلوط (اصطلاحا مرنگ) اضافه کنید. نصف پودر قند و آرد بادام را به مرنگ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.بقیه ترکیب را هم اضافه کنید و با استفاده از لیسک، مخلوط را هم بزنید تا قوام بیاید تا وقتی از لیسک پایین می ریزد غلظتی براق و یکدست داشته باشید مواد را داخل قیف بریزید و ماسوره با دهانه 1 سانتیمتری به آن وصل کنید. روی 2 تا سینی شیرینی پزی کاغذ روغنی بگذارید و با کمک قیف و ماسوره، خمیرهای گرد و کوچکی به عرض 3 سانتیمتر درست کنید اجازه دهید ماکارون ها به مدت 10تا15 دقیقه در دمای اتاق بماند تا سطح آن رویه ببندد و مقداری سفت شود.به این نکته توجه کنید که بعد از این مدت باید بتوانید ماکارون ها را به آرامی لمس کنید بدون اینکه خمیر به انگشتتان بچسبد. ماکارون ها را به مدت 15 دقیقه داخل فر بگذارید.سپس سینی ها را در بیاورید و بگذارید خنک شود.

تا زمانی که خنک شود، مواد داخل ماکارون ها را آماده کنید: داخل یک کاسه، کره را آنقدر هم بزنید تا روشن و پفدار شود. سپس پودر قند را اضافه و مخلوط کنید در این مرحله میتوانید به مواد میانی، رنگ و طعم اضافه کنید. مقداری از مواد را بردارید و روی یکی از ماکارون ها بریزید و یک ماکارون دیگر هم روی آن بگذارید و کمی فشار دهید تا ساندویچی شود

ماکارون ها آماده است. نوش جان

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دستورات آشپزی یگر

سبد خرید
فروشگاه
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری

تندیس پرستیژ مدیریتی شرکت کارال

از جمله با ارزش­ترین افتخارات کارال در سال های جاری، انتخاب کارال به عنوان برترین مجموعه ایرانی در زمینه رعایت حقوق مصرف­ کنندگان است. این افتخار بزرگ در سال 1393 و بر اساس برنامه ­ریزی و تلاش بسیار از طرف مدیران این مجموعه در جهت افزایش استانداردهای مربوط به خدمات ویژه به مشتریان بدست آمد، ما تلاش می­کنیم به مراحلی بالاتر از رضایت در میان  مصرف­ کنندگان خود دست یابیم. این تندیس از طرف جناب آقای سید محمّد جعفری رئیس انجمن ملّی حمایت از حقوق مصرف ­کنندگان به کارال اهداء شد تا تأکید مجددی باشد بر اهمیت و جایگاه ویژۀ مشتریان کارال.

تندیس رضایتمندی مشتری کارال از انجمن ملی حمایت از حقوق مصرف کنندگان

از جمله با ارزش­ترین افتخارات کارال در سال های جاری، انتخاب کارال به عنوان برترین مجموعه ایرانی در زمینه رعایت حقوق مصرف­ کنندگان است. این افتخار بزرگ در سال 1393 و بر اساس برنامه ­ریزی و تلاش بسیار از طرف مدیران این مجموعه در جهت افزایش استانداردهای مربوط به خدمات ویژه به مشتریان بدست آمد، ما تلاش می­کنیم به مراحلی بالاتر از رضایت در میان  مصرف­ کنندگان خود دست یابیم. این تندیس از طرف جناب آقای سید محمّد جعفری رئیس انجمن ملّی حمایت از حقوق مصرف ­کنندگان به کارال اهداء شد تا تأکید مجددی باشد بر اهمیت و جایگاه ویژۀ مشتریان کارال.

تندیس رضایتمندی مشتری کارال از انجمن ملی حمایت از حقوق مصرف کنندگان

تندیس استاندارد و جایزه بین المللی ضمانت کیفیت کالا در صنعت لوازم و تجهیزات آشپزخانه ( آیتک )

شرکت کارال مفتخر به دریافت تندیس استاندارد و جایزه بین المللی ضمانت کیفیت کالا در صنعت لوازم و تجهیزات آشپزخانه ( آیتک ) از سوی کشور آلمان در مرداد ماه 1395 می باشد.

تندیس استاندارد و جایزه بین المللی ضمانت کیفیت کالا در صنعت لوازم و تجهیزات آشپزخانه ( آیتک )