طرز تهیه قرمزه نخودچی اصفهان در ظروف کارال
مواد لازم برای طرز تهیه قرمزه نخودچی اصفهان در ظروف کارال :
مواد لازم | مقدار |
گوشت چرخ کرده مخلوط (بدون چربی) | 350 گرم |
آرد نخودچی | یک پیمانه |
نعناع خشک | 2 قاشق چای خوری |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق سوپ خوری |
زردچوبه | یک و یک دوم قاشق چای خوری |
فلفل سیاه پودر شده | یک قاشق چای خوری |
نمک | به میزان لازم |
پیاز (رنده شده و آب گرفته) | یک عدد متوسط |
پیاز (ریز خرد شده) | یک عدد متوسط |
آب | 4 تا 5 پیمانه |
طرز تهیه قرمزه نخودچی اصفهان در ظروف کارال :
گوشت، پیاز رنده شده، آرد نخودچی، یک قاشق چای خوری از نعناع خشک، نیمی از زردچوبه و نیمی از پودر فلفل سیاه را با هم مخلوط کرده و ورز دهید. مقداری آب را در کنار دستتان قرارداده و قاشق قاشق از آب، به مواد اضافه کنید تا زمانی که مایه به دست نچسبد و به اصطلاح گوشت کاملاً به هم دست دهد. کوفته هایی به اندازه یک گردوی بزرگ درست کرده و در یخچال استراحت دهید. در این بین پیاز خرد شده را با 2 تا 3 قاشق سوپ خوری روغن مایع در ماهیتابه گرم شده کارال سرخ کرده تا طلایی شود. بعد از آن زردچوبه و رب گوجه فرنگی را به ماهیتابه اضافه کرده کمی تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود و به اصطلاح رب به روغن بیافتد، بقیه نعناع را در ماهیتابه کارال ریخته و بلافاصله آب را اضافه کنید. کمی نمک زده و اجازه دهید آب شروع به جوشیدن کند.
کوفته ها را از یخچال خارج کرده و آنها را یکی یکی به آب درحال جوش اضافه کنید توجه داشته باشید که کوفته ها روی هم قرار نگیرند. بقیه پودر فلفل سیاه را اضافه کرده در ظرف را 20 دقیقه اول ببندید. پس از این مدت حرارت را کم کرده و اگر مایلید کمی سیب زمینی را درشت خلال کرده و به غذا اضافه کنید. بعد از نیم ساعت غذای خوشمزه شما آماده است.