طرز تهیه لقمه اسفناج و پنیر در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه لقمه اسفناج و پنیر در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه لقمه اسفناج و پنیر در کارگاه آشپزی کارال

مواد لازم برای طرز تهیه لقمه اسفناج و پنیر در کارگاه آشپزی کارال :

 

مواد لازم ( برای برای حدود 25 عدد لقمه )
مقدار
پنیر خامه ای 60 گرم
پنیر فتا 150 گرم
اسفناج تازه یک و نیم کیلو گرم (پاک و پخته شده)
سیر (ریز شده) 2 حبه
پیاز (نگینی شده) 1 عدد
تخم مرغ 1 عدد
جعفری (خرد شده) یک قاشق سوپ خوری
ریحان (خرد شده) یک قاشق سوپ خوری
خمیر فیلو (مثلثی یا مربع) یک بسته
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم


 

طرز تهیه لقمه اسفناج و پنیر در ظروف کارال :

سیر و پیاز را در ماهیتابه گرم شده کارال کمی تفت داده، اسفناج پخته شده را آبگیری کرده و ساطوری کنید و به سیر و پیاز اضافه کنید. شعله را کم کنید.

پنیر فتا، پنیر صبحانه، تخم مرغ، جعفری، ریحان، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کرده و با اسفناج ترکیب کنید.

خمیر فیلو را باز کرده اگر مربع است به شکل مثلث را در آورده و مقداری از مواد را در وسط آن گذاشته و خمیر را به شکل لوله ­ای بپیچید.

به دو حالت می­توانید این غذا را طبخ کنید.

  • مقداری روغن را داغ کرده و لقمه ­ها را در آن سرخ کنید.
  • فر را روی 200 درجه سانتی­گراد گرم کرده سینی فر را کمی چرب کنید. روی لقمه­ ها را با کمی زرده تخم مرغ و شیر بزنید و در فر تا زمان طلایی شدن لقمه­ ها پخت را ادامه دهید (حدوداً 15 دقیقه).

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دستورات آشپزی یگر

سبد خرید
فروشگاه
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری

تندیس پرستیژ مدیریتی شرکت کارال

از جمله با ارزش­ترین افتخارات کارال در سال های جاری، انتخاب کارال به عنوان برترین مجموعه ایرانی در زمینه رعایت حقوق مصرف­ کنندگان است. این افتخار بزرگ در سال 1393 و بر اساس برنامه ­ریزی و تلاش بسیار از طرف مدیران این مجموعه در جهت افزایش استانداردهای مربوط به خدمات ویژه به مشتریان بدست آمد، ما تلاش می­کنیم به مراحلی بالاتر از رضایت در میان  مصرف­ کنندگان خود دست یابیم. این تندیس از طرف جناب آقای سید محمّد جعفری رئیس انجمن ملّی حمایت از حقوق مصرف ­کنندگان به کارال اهداء شد تا تأکید مجددی باشد بر اهمیت و جایگاه ویژۀ مشتریان کارال.

تندیس رضایتمندی مشتری کارال از انجمن ملی حمایت از حقوق مصرف کنندگان

از جمله با ارزش­ترین افتخارات کارال در سال های جاری، انتخاب کارال به عنوان برترین مجموعه ایرانی در زمینه رعایت حقوق مصرف­ کنندگان است. این افتخار بزرگ در سال 1393 و بر اساس برنامه ­ریزی و تلاش بسیار از طرف مدیران این مجموعه در جهت افزایش استانداردهای مربوط به خدمات ویژه به مشتریان بدست آمد، ما تلاش می­کنیم به مراحلی بالاتر از رضایت در میان  مصرف­ کنندگان خود دست یابیم. این تندیس از طرف جناب آقای سید محمّد جعفری رئیس انجمن ملّی حمایت از حقوق مصرف ­کنندگان به کارال اهداء شد تا تأکید مجددی باشد بر اهمیت و جایگاه ویژۀ مشتریان کارال.

تندیس رضایتمندی مشتری کارال از انجمن ملی حمایت از حقوق مصرف کنندگان

تندیس استاندارد و جایزه بین المللی ضمانت کیفیت کالا در صنعت لوازم و تجهیزات آشپزخانه ( آیتک )

شرکت کارال مفتخر به دریافت تندیس استاندارد و جایزه بین المللی ضمانت کیفیت کالا در صنعت لوازم و تجهیزات آشپزخانه ( آیتک ) از سوی کشور آلمان در مرداد ماه 1395 می باشد.

تندیس استاندارد و جایزه بین المللی ضمانت کیفیت کالا در صنعت لوازم و تجهیزات آشپزخانه ( آیتک )