طرز تهیه لقمه اسفناج و پنیر در کارگاه آشپزی کارال
مواد لازم برای طرز تهیه لقمه اسفناج و پنیر در کارگاه آشپزی کارال :
مواد لازم ( برای برای حدود 25 عدد لقمه ) |
مقدار |
پنیر خامه ای | 60 گرم |
پنیر فتا | 150 گرم |
اسفناج تازه | یک و نیم کیلو گرم (پاک و پخته شده) |
سیر (ریز شده) | 2 حبه |
پیاز (نگینی شده) | 1 عدد |
تخم مرغ | 1 عدد |
جعفری (خرد شده) | یک قاشق سوپ خوری |
ریحان (خرد شده) | یک قاشق سوپ خوری |
خمیر فیلو (مثلثی یا مربع) | یک بسته |
نمک | به مقدار لازم |
فلفل سیاه | به مقدار لازم |
روغن برای سرخ کردن | به مقدار لازم |
طرز تهیه لقمه اسفناج و پنیر در ظروف کارال :
سیر و پیاز را در ماهیتابه گرم شده کارال کمی تفت داده، اسفناج پخته شده را آبگیری کرده و ساطوری کنید و به سیر و پیاز اضافه کنید. شعله را کم کنید.
پنیر فتا، پنیر صبحانه، تخم مرغ، جعفری، ریحان، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کرده و با اسفناج ترکیب کنید.
خمیر فیلو را باز کرده اگر مربع است به شکل مثلث را در آورده و مقداری از مواد را در وسط آن گذاشته و خمیر را به شکل لوله ای بپیچید.
به دو حالت میتوانید این غذا را طبخ کنید.
- مقداری روغن را داغ کرده و لقمه ها را در آن سرخ کنید.
- فر را روی 200 درجه سانتیگراد گرم کرده سینی فر را کمی چرب کنید. روی لقمه ها را با کمی زرده تخم مرغ و شیر بزنید و در فر تا زمان طلایی شدن لقمه ها پخت را ادامه دهید (حدوداً 15 دقیقه).