طرز تهیه شیرینی لگیمات یا لیقمات در ظروف کارال
مواد لازم برای تهیه شیرینی لگیمات در ظروف کارال :
مواد لازم |
مقدار |
آرد گندم | 2پیمانه |
بيكينگ پودر | 1قاشق غذاخوری |
وانیل | 1قاشق چای خوری |
روغن | 1استکان |
نشاسته | 1پیمانه |
تخم مرغ | 1عدد |
ماست | 1پیمانه |
خمیر مایه | 1قاشق چای خوری |
مواد لازم برای تهیه شهد لگیمات :
مواد لازم |
مقدار |
شکر | 2لیوان |
آب | 1لیوان |
گلاب | نصف لیوان |
آبلیمو | 2قاشق مربا خوری |
زعفران | به مقدار لازم |
هل | به مقدار لازم |
طرز تهیه شیرینی لگیمات یا لیقمات در ظروف کارال :
ابتدا داخل يک كاسه، آرد را با خمير مایه مخلوط كنيد و آب را كم كم به آن اضافه كنيد و هم بزنيد سپس خمير را داخل ظرفى در بسته بگذارید و ٢تا٣ ساعت در جاى گرم استراحت دهید.داخل ظرف ديگری تخم مرغ ها را بشكونيد و با هم زن آن ها را مخلوط کنید.سپس تخم مرغ ها و نشاسته را بعد از اينكه استراحت خمير تمام شد به آن اضافه كنيد.مقدارى روغن داخل تابه کارال بریزید و بگذارید تا گرم شود سپس خمير را به صورت گرد در بياورید (ميتوانيد از قيف مخصوص باميه استفاده كنيد) و داخل روغن سرخ كنيد تا طلايى رنگ شود. ليگمات هاى سرخ شده را روى دستمال آشپزخانه بگذاريد تا روغن آن گرفته شود
طرز تهیه شهد لگیمات :
شکر و آب را داخل قابلمه کارال بریزید و بگذارید روی حرارت و هم بزنید تا شکر کامل حل شود سپس گلاب، هل و زعفران را اضافه کنید و بگذارید تا ۱۰ دقیقه بجوشد و آبلیمو را اضافه کنید و شعله را خاموش کنید.شهدی که آماده شده است را داخل ظرفی ریخته و لگیماتهای سرخشده را داخل آن بریزید تا طعم بگیرد و نوش جان کنید