طرز تهیه مجور کدوی کرمانی

طرز تهیه مجور کدوی کرمانی در ظروف کارال

طرز تهیه مجور کدوی کرمانی در ظروف کارال

مواد لازم برای تهیه مجور کدوی کرمانی در ظروف کارال :

 

مواد لازم مقدار
کدوسبز 500 گرم
تخم مرغ 2 عدد
آرد سفید 1/5 قاشق غذاخوری
پنیر سفید یک قاشق چایخوری
نمک به مقدار لازم
فلفل به مقدار لازم
پودر سیر به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
زعفران در صورت تمایل

 

طرز تهیه مجور کدوی کرمانی در ظروف کارال :

ابتدا کدو سبز را با پوست رنده  درشت می‌کنیم.شوید را اضافه می‌کنیم و بعد آرد را الک کرده و به مواد اضافه می‌کنیم.تخم مرغ ها را در ظرف دیگری ریخته و نمک و فلفل و پودر سیر را به آن اضافه می‌کنیم.تخم مرغ ها را به مخلوط کدو اضافه می‌کنیم. تابه کارال را گرم می‌کنیم کف تابه را چرب کرده و سپس مواد را داخل آن می‌ریزیم و بعد پنیر سفید را برش های مکعبی می‌زنیم و روی مواد می‌گذاریم.(اگر مواد زیاد باشد کمی از مواد را ریخته و بعد پنیر را می‌ریزیم و سپس مابقی مواد و دوباره پنیر) .فر را از قبل به مدت 10 تا 15 دقیقه گرم می‌کنیم سپس تابه کارال را (پس از بستن فویل به دستگیره ها)  و با حرارت 180 درجه به مدت نیم ساعت در فر می‌گذاریم تا زمانی که غذا پخته شود و پنیر آب شده و روی آن طلایی شود .سپس قالبی آن را در ظرفی ریخته و برش می‌زنیم.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دستورات آشپزی یگر

سبد خرید
فروشگاه
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری

تندیس پرستیژ مدیریتی شرکت کارال

از جمله با ارزش­ترین افتخارات کارال در سال های جاری، انتخاب کارال به عنوان برترین مجموعه ایرانی در زمینه رعایت حقوق مصرف­ کنندگان است. این افتخار بزرگ در سال 1393 و بر اساس برنامه ­ریزی و تلاش بسیار از طرف مدیران این مجموعه در جهت افزایش استانداردهای مربوط به خدمات ویژه به مشتریان بدست آمد، ما تلاش می­کنیم به مراحلی بالاتر از رضایت در میان  مصرف­ کنندگان خود دست یابیم. این تندیس از طرف جناب آقای سید محمّد جعفری رئیس انجمن ملّی حمایت از حقوق مصرف ­کنندگان به کارال اهداء شد تا تأکید مجددی باشد بر اهمیت و جایگاه ویژۀ مشتریان کارال.

تندیس رضایتمندی مشتری کارال از انجمن ملی حمایت از حقوق مصرف کنندگان

از جمله با ارزش­ترین افتخارات کارال در سال های جاری، انتخاب کارال به عنوان برترین مجموعه ایرانی در زمینه رعایت حقوق مصرف­ کنندگان است. این افتخار بزرگ در سال 1393 و بر اساس برنامه ­ریزی و تلاش بسیار از طرف مدیران این مجموعه در جهت افزایش استانداردهای مربوط به خدمات ویژه به مشتریان بدست آمد، ما تلاش می­کنیم به مراحلی بالاتر از رضایت در میان  مصرف­ کنندگان خود دست یابیم. این تندیس از طرف جناب آقای سید محمّد جعفری رئیس انجمن ملّی حمایت از حقوق مصرف ­کنندگان به کارال اهداء شد تا تأکید مجددی باشد بر اهمیت و جایگاه ویژۀ مشتریان کارال.

تندیس رضایتمندی مشتری کارال از انجمن ملی حمایت از حقوق مصرف کنندگان

تندیس استاندارد و جایزه بین المللی ضمانت کیفیت کالا در صنعت لوازم و تجهیزات آشپزخانه ( آیتک )

شرکت کارال مفتخر به دریافت تندیس استاندارد و جایزه بین المللی ضمانت کیفیت کالا در صنعت لوازم و تجهیزات آشپزخانه ( آیتک ) از سوی کشور آلمان در مرداد ماه 1395 می باشد.

تندیس استاندارد و جایزه بین المللی ضمانت کیفیت کالا در صنعت لوازم و تجهیزات آشپزخانه ( آیتک )