طرز تهیه پای کدو حلوایی در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه پای کدو حلوایی در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه پای کدو حلوایی در کارگاه آشپزی کارال

مواد لازم برای تهیه پای کدو حلوایی در کارگاه آشپزی کارال :

مواد لازم
مقدار
پوره کدو حلوایی 2پیمانه
شیر 1/5 پیمانه
تخم مرغ 2عدد
دارچین 1قاشق چای خوری
جوز هندی نصف قاشق چای خوری
پودر زنجبیل نصف قاشق چای خوری
نمک نصف قاشق چای خوری
پودر تارت نصف قاشق چای خوری
پای آماده 1بسته

 

طرز تهیه پای کدو حلوایی در کارگاه آشپزی کارال :

ابتدا فر را روی دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید، خمیر آماده پای را در کف ظرف یا قالب مورد نظر خود پهن کنید. سپس داخل کاسه ای تخم مرغ را هم بزنید و بعد پوره کدو حلوایی و شیر و بقیه مواد را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوطی یکدست و نرم داشته باشید و داخل فر 15 دقیقه قرار دهید، سپس درجه فر را روی 350 درجه بگذارید نیم ساعت دیگر پخته شود . بعد از این زمان باید کامل پخته شده باشد و اگه چنگال را داخلش بزنید نباید به آن بچسبد . بگذارید کاملا خنک شود و  بعد سرو کنین.

نوش جان

 

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دستورات آشپزی یگر

سبد خرید
فروشگاه
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری

تندیس پرستیژ مدیریتی شرکت کارال

از جمله با ارزش­ترین افتخارات کارال در سال های جاری، انتخاب کارال به عنوان برترین مجموعه ایرانی در زمینه رعایت حقوق مصرف­ کنندگان است. این افتخار بزرگ در سال 1393 و بر اساس برنامه ­ریزی و تلاش بسیار از طرف مدیران این مجموعه در جهت افزایش استانداردهای مربوط به خدمات ویژه به مشتریان بدست آمد، ما تلاش می­کنیم به مراحلی بالاتر از رضایت در میان  مصرف­ کنندگان خود دست یابیم. این تندیس از طرف جناب آقای سید محمّد جعفری رئیس انجمن ملّی حمایت از حقوق مصرف ­کنندگان به کارال اهداء شد تا تأکید مجددی باشد بر اهمیت و جایگاه ویژۀ مشتریان کارال.

تندیس رضایتمندی مشتری کارال از انجمن ملی حمایت از حقوق مصرف کنندگان

از جمله با ارزش­ترین افتخارات کارال در سال های جاری، انتخاب کارال به عنوان برترین مجموعه ایرانی در زمینه رعایت حقوق مصرف­ کنندگان است. این افتخار بزرگ در سال 1393 و بر اساس برنامه ­ریزی و تلاش بسیار از طرف مدیران این مجموعه در جهت افزایش استانداردهای مربوط به خدمات ویژه به مشتریان بدست آمد، ما تلاش می­کنیم به مراحلی بالاتر از رضایت در میان  مصرف­ کنندگان خود دست یابیم. این تندیس از طرف جناب آقای سید محمّد جعفری رئیس انجمن ملّی حمایت از حقوق مصرف ­کنندگان به کارال اهداء شد تا تأکید مجددی باشد بر اهمیت و جایگاه ویژۀ مشتریان کارال.

تندیس رضایتمندی مشتری کارال از انجمن ملی حمایت از حقوق مصرف کنندگان

تندیس استاندارد و جایزه بین المللی ضمانت کیفیت کالا در صنعت لوازم و تجهیزات آشپزخانه ( آیتک )

شرکت کارال مفتخر به دریافت تندیس استاندارد و جایزه بین المللی ضمانت کیفیت کالا در صنعت لوازم و تجهیزات آشپزخانه ( آیتک ) از سوی کشور آلمان در مرداد ماه 1395 می باشد.

تندیس استاندارد و جایزه بین المللی ضمانت کیفیت کالا در صنعت لوازم و تجهیزات آشپزخانه ( آیتک )