طرز تهیه پای کدو حلوایی در کارگاه آشپزی کارال
مواد لازم برای تهیه پای کدو حلوایی در کارگاه آشپزی کارال :
مواد لازم |
مقدار |
پوره کدو حلوایی | 2پیمانه |
شیر | 1/5 پیمانه |
تخم مرغ | 2عدد |
دارچین | 1قاشق چای خوری |
جوز هندی | نصف قاشق چای خوری |
پودر زنجبیل | نصف قاشق چای خوری |
نمک | نصف قاشق چای خوری |
پودر تارت | نصف قاشق چای خوری |
پای آماده | 1بسته |
طرز تهیه پای کدو حلوایی در کارگاه آشپزی کارال :
ابتدا فر را روی دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید، خمیر آماده پای را در کف ظرف یا قالب مورد نظر خود پهن کنید. سپس داخل کاسه ای تخم مرغ را هم بزنید و بعد پوره کدو حلوایی و شیر و بقیه مواد را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوطی یکدست و نرم داشته باشید و داخل فر 15 دقیقه قرار دهید، سپس درجه فر را روی 350 درجه بگذارید نیم ساعت دیگر پخته شود . بعد از این زمان باید کامل پخته شده باشد و اگه چنگال را داخلش بزنید نباید به آن بچسبد . بگذارید کاملا خنک شود و بعد سرو کنین.
نوش جان