طرز تهیه چیلی کن کارنه در ظروف کارال
مواد لازم برای تهیه چیلی کن کارنه در ظروف کارال:
مواد لازم | مقدار |
گوشت چرخ کرده | 300 گرم |
پیاز نگینی بزرگ | یک عدد |
لوبیا چیتی یا قرمز | یک پیمانه |
گوجه فرنگی بلانچ شده | 4 عدد متوسط |
خمیر فلفل دلمه ای قرمز | 2 عدد متوسط |
فلفل قرمز(چیلی) بزرگ | یک عدد |
سیر له شده | 5 حبه |
برگ بو | یک عدد |
فلفل دلمه ای سبز نگینی شده | یک عدد کوچک |
کاکوتی پودر شده | یک قاشق غذا خوری |
نمک | به مقدار لازم |
فلفل قرمز و سیاه | به مقدار لازم |
دارچین | به مقدار لازم |
پوست لیمو | به مقدار لازم |
طرز تهیه چیلی کن کارنه در ظروف کارال :
ابتدا ماهیتابه کارال را گرم نموده و سپس روغن را اضافه میکنیم و بعد پیازهای نگینی شده را اضافه و کمی تفت میدهیم تا طلایی شود،پس از آن گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و آن را 3 تا 4 دقیقه تفت میدهیم.سیر،فلفل دلمه ای نگینیو فلفل قرمز را اضافه میکنیم،بعد از آن گوجه فرنگی بلانچ شده را اضافه کرده ،سپس خمیر فلفل دلمه ای ،رب و ادویه ها را اضافه میکنیم و در تابه کارال کاملا تفت میدهیم تا سرخ شود و رنگشان مشخص شود ،سپس لوبیا را اضافه کرده و درب تابه کارال را گذاشته و به مدت نیم ساعت با شعله ملایم طبخ را انجام میدهیم. موقع سرو برگ بو را خارج میکنیم.
نکات طبخ:
- گوجه فرنگی بلانچ شده:آب را در قابلمه کارال جوش می آوریم ،گوجه فرنگی را چاک میدهیم،آن را داخل آبجوش میریزیم. بعد از 2 دقیقه از آب درمیآوریم و آن را داخل آب یخ ریخته و بعد پوستش را میکنیم.
- برای پخت لوبیا،لوبیا را از شب قبل خیس میکنیم و یکساعت اخر پخت مقداری نمک و یک قاشق شکر اضافه میکنیم.
- خمیر فلفل دلمه ای:فلفل دلمه ای را کباب میکنیم آن را داخل کیسه فریزر میگذاریم(یک ساعت)تا کاملا خنک و نرم شود،محتویات داخل فلفل دلمه ای را خارج کرده و آن را با میکسر له میکنیم.