موارد لازم
ق.س | قاشق سوپخوری |
ق.چ | قاشق چایخوری |
ب.ت.ل | به تعداد لازم |
ب.م.ل | به مقدار لازم |
م.ل | میلیلیتر |
گ | گرم |
ک.گ | کیلوگرم |
پ | پیمانه |
نودل
یک بسته
فیله مرغ
6 عدد
فلفل دلمه ای رنگی
سه عدد
نخود فرنگی پخته
یک پیمانه
سس دود
یک قاشق چایخوری
سس سویا
یک قاشق مرباخوری
پیاز متوسط
یک عدد
سیر له شده
یک حبه
زنجبیل له شده
یک قاشق مرباخوری
نمک
به میزان لازم
فلفل سیاه و قرمز
به میزان لازم
پودر سیر
به میزان لازم
روش تهیه
ابتدا در تابه وك کارال مقداري روغن كنجد ريخته و پيازهاي خلالي را تفت دهيد سپس فلفل دلمه اي هاي خلالي شده و كدو را به وک کارال اضافه كنيد كمي كه سبك شدند سير ، زنجبيل له شده ، نخود فرنگي ، فيله هاي خلالي خرد شده را به بقيه مواد اضافه کرده و سس دود، سس سويا ، پودرسير ، نمك و فلفل را نیز به میزان لازم اضافه کنید .
آب را داخل قابلمه کارال ریخته و زمانی که به جوش امد يك بسته نودل را در آن ريخته و ادويه مخصوصش را اضافه و پس از 5 دقیقه آبكش كنيد . سپس به مواد داخل وك کارال اضافه و خوب مخلوط كرده و نوش جان كنيد.