طرز تهیه فلافل لبو در کارگاه آشپزی کارال
مواد لازم برای طرز تهیه فلافل لبو در کارگاه آشپزی کارال:
مواد لازم |
مقدار |
چغندر خام، بدون پوست و رنده شده | 2 عدد |
کنسرو نخود، شسته و آبکشی شده | یک قوطی ۴۰۰ گرمی |
پیاز خرد شده | ۱ عدد |
روغن زیتون | نصف قاشق غذاخوری |
دارچین | ۱ قاشق چایخوری |
گشنیز | ۱ قاشق چایخوری |
خردههای نان | نصف فنجان |
ارده | نصف فنجان |
نشاسته ذرت | ۲ قاشق چایخوری |
روغن نباتی | به مقدار لازم |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه فلافل لبو در کارگاه آشپزی کارال :
ابتدا پیاز را در روغن زیتون سرخ کرده بعد ادویهها را اضافه کنید و اجازه دهید یک دقیقه دیگه تفت بخورد، سپس پیاز سرخ شده و نخودها، دوسوم چغندرهای رنده شده، خردههای نان، ارده، و نشاسته ذرت را باهم داخل غذاساز ریخته و دستگاه را روشن کنید تا خمیری ترد و خوشرنگ به دست بیابد.
بعد از آن مواد را در کاسه بریزید و با بقیهی چغندرهای رنده شده مخلوط کنید. برای مزهدار شدن به آن نمک و فلفل بزنید. با دست خمیر را به شکل گلوله خوشکل دربیارید و در یخچال قرار دهید. بعد از 30 دقیقه از یخچال بیرون آورده و در سینی فر که کف آن را کاغذ روغنی کشیده اید بگذارید. با قلم مو روی فلافلها را مقداری روغن بمالید. به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه با دمای ۳۹۰ درجه فارنهایت توی فر بپزن بعدم از فر بیرون بیارینو توی تابه و روغنی که از قبل داغ شده به آرومی سرخ کنین. هر طرف را ۲–۳ دقیقه سرخ کنین کافیه. سطح #فلافل_لبو باید ترد و برشته و داخلش باید نرم باشه.
فلافل لبوی هیجان انگیز ما آمادست
میتونید فلافل لبو رو با سس انبه یا سس کنجد یا هر سس دیگه ای که دوست دارین سرو کنین.
نوش جاااان