طرز تهیه پلوچینی با بیکن در ظروف کارال
مواد لازم برای تهیه پلوچینی با بیکن در ظروف کارال :
مواد لازم |
مقدار |
روغن زیتون | 2 قاشق غذاخوری |
سیر | 2 حبه |
پیاز | یک عدد نصف |
بیکن | 120 گرم |
برنج | 2 فنجان |
تخم مرغ همزده | 3 عدد |
موسیر، پیازچه، تره فرنگی، نخود، ذرت، هویج (خرد شده) | 1 فنجان |
مواد لازم برای سس |
مقدار |
سویا سس | 2 فاشق غذاخوری |
آب | یک قاشق غذاخوری |
روغن کنجد | نصف قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
طرز تهیه پلوچینی با بیکن در ظروف کارال :
ابتدا وک را روی حرارت متوسط گرم کرده سپس دو قاشق روغن کنجد درون آن ریخته و وقتی که داغ شد پیاز، سیر و بیکن را اضافه کنید و یک دقیقه و نیم بپزید تا زمانی که بیکن طلایی شود. سپس سبزیجات خرد شده را اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه بپزید تا آب آن تبخیر شود.
پس از آن برنج و سس را بیفزایید و به مدت 2 دقیقه بپزید تا مایع داخل غذا بخار شود.
برنج را در گوشه وک جمع کرده نصف قاشق غذاخوری روغن در قسمت خالی وک ریخته وآن را طوری روی اجاق تنظیم کنید که حرارت در مرکز قسمت خالی ظرف قرار بگیرد. تخم مرغ را در ظرف شکسته و هم بزنید و اجازه دهید تا حد سفت شدن بپزد.
حالا تخم مرغ و برنج و ترکیباتش را باهم مخلوط کنید و بعد در ظرف سرو بریزید و نوش جان کنید.