طرز تهیه پن کیک سیب زمینی در کارگاه آشپزی کارال
مواد لازم برای طرز تهیه پن کیک سیب زمینی در کارگاه آشپزی کارال:
مواد لازم |
مقدار |
سیب زمینی بزرگ | 3 عدد |
پنیر پارمزان | یک چهارم لیوان |
آرد سفید | 6 قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | 1 عدد |
پیاز | 1 عدد |
جعفری خرد شده | 1 قاشق غذاخوری |
نمک، زردچوبه و فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه پن کیک سیب زمینی در کارگاه آشپزی کارال :
سیب زمینی ها را بپزید، پوست بکنید و خوب بکوبید تا له شوند و به صورت پوره درآیند. پوره سیب زمینی را داخل کاسه ای بریزید و تخم مرغ ، 3 قاشق غذاخوری آرد، پنیر پارمزان رنده شده ، پیاز رنده شده ، جعفری خرد شده و نمک را اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید تا مایه پن کیک یکدست شود.
داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود، با دست مقداری از مایه پن کیک بردارید و کف دست تان شکل دهید، 3 قاشق باقی مانده آرد را داخل کاسه ای بریزید، دو طرف پن کیک را در آرد بغلطانید سپس داخل ماهیتابه قرار دهید.
وقتی یک طرف پن کیک طلایی شد برگردانید تا طرف دیگر طلایی شود سپس پن کیک سیب زمینی را در ظرف بریزید و به همراه ماست چکیده یا خامه ترش سرو کنید.
نوش جان