طرز تهیه کوفته قلقلی ترکی استانبولی در کارگاه آشپزی کارال
مواد لازم برای طرز تهیه کوفته قلقلی ترکی استانبولی در کارگاه آشپزی کارال :
مواد لازم | مقدار |
گوشت چرخ کرده | 680 گرم |
پودر سوخاری | نصف پیمانه |
پیاز ریز خرد شده | نصف پیمانه |
پنیر پارمسان رنده شده | یک چهارم پیمانه |
پودر آویشن | نصف قاشق چایخوری |
جعفری یا ریحان خرد شده | جهت تزئین |
فلفل قرمز | نصف قاشق چایخوری |
سیر کاملا ریزشده | 4حبه |
تخم مرغ | 2عدد |
گوجه فرنگی ریز شده | سه پیمانه و نیم |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
طرز تهیه کوفته قلقلی ترکی استانبولی در ظروف کارال :
گوشت چرخ کرده، پودر سوخاری، پیاز، پنیر پارمسان، سیر، تخممرغ، آویشن، نمک و فلفل و با هم تو یه کاسه بزرگ خوب با هم مخلوط کنید تا یکدست بشوند.
با قاشق از مخلوط برداشته و اون را به شکل توپ گردی دربیارید و تو یه ظرف قرار بدهید.گوجه فرنگیهای ریز شده را توی تابه روی حرارت متوسط حرارت بدهید و بعد پاپریکا و نمک و فلفل را به تابه اضافه کرده و حرارت را کم کنید.گوشتهای قلقلی را به اندازه یک لایه به تابه اضافه کنید و کاملا به سس آغشته کنید.
درب تابه را بگذارید و بگذارید گوشتها با حرارت کم، بپزند ( 30- 20 دقیقه).بعد ظرف را از روی حرارت برداشته، گوشتها را در ظرف مورد نظر بریزید و سسهای اضافی را روی آن بریزید.
این غذا را با برنج هم میتوانید سرو کنید.
نوش جان