طرز تهیه ژولین مرغ و سبزیجات در ظروف کارال
مواد لازم برای تهیه ژولین مرغ و سبزیجات در ظروف کارال :
مواد لازم | مقدار |
سینه مرغ | عدد |
پیاز متوسط | 2 عدد |
قارچ | 250 گرم |
فلفل دلمه رنگي | یک گرم |
پنير پيتزا | 2 پیمانه |
كدو سبز | 2عدد |
آبلیمو | ٢ قاشق غذاخوری |
سیر پوره شده | یک قاشق چایخوری |
زنجبیل پوره شده | یک قاشق چایخوری |
روغن زیتون | به میزان لازم |
نمک،فلفل،ادویه | به میزان لازم |
مواد لازم برای تهیه سس | مقدار |
کره | یک قاشق |
آرد | ٢ قاشق غذاخوری سر صاف |
شیر | 1/2 لیوان |
طرز تهیه ژولین مرغ و سبزیجات در ظروف کارال :
ابتدا مرغ و فلفل و پياز و كدو را به سبک ژولین ( به صورت کاملاً باریک خرد ) می کنیم. مرغ ها را با كمي زعفران دمكرده و نمك و فلفل و يك حبه سير يكساعتي مزه دار ميكنيم سپس بقيه مواد را كه شسته و خرد كرديم را به اين ترتيب در تابه کارال که از قبل گرم شده تفت ميديم ابتدا پيازهاي خلالي شده را كمي تفت ميدهيم و قارچ هاي خرد شده را اضافه ميكنيم براي جلوگيري از سياه شدن قارچ كمي ليمو ترش رويش ميريزيم و فلفل دلمه و كدو و در انتها مرغهاي مزه دار شده در اين مرحله اگر يك ليوان آب مرغ داشتيم كه اضافه ميكنيم وگرنه از يك عصاره مرغ در آبجوش حل كرده و استفاده ميكنيم روي مواد ريخته و با حرارت متوسط بيست دقيقه ميگذاريم بپزه طوري كه در انتها هيچ آبي نداشته باشه سس سفيد را آماده ميكنيم.
درون تابه کارال كمي روغن ريخته و اول مواد ژولين سپس سس و لايه آخر پنير پيتزا ميريزيم ، دستگیره تابه کارال را فویل پیچیده بمدت ده دقيقه ( يا كمتر بسته به حرارت گريل دارد ) طبقه وسط قرار می دهیم. تمام مواد ژولين ما پختن شده و نياز به پختن ندارد بنابراين فقط گريل را روشن كنيد كه پنير، آب و طلايي بشود.
طرز تهيه سس:
ابتدا شیرجوش کارال را گرم نموده و کره را روی حرارت ذوب می کنیم, آرد را با کره تفت می دهیم تا حدی که خامی آرد گرفته شود و شیر را اضافه می کنیم. سریع مواد را باهم مخلوط می کنیم تا سس یک دست شود و كمي نمك و فلفل ميزنيم . یکی از نکات تهیه این سس این است که مقدار کره و آرد باید برابر باشد و اگر مقدار آرد بیشتر باشد طعم و بوی ان توی سس کاملاً حس می شود .
تابه بزرگ کارال را کاملاً گرم کرده کمی روغن بریزید و رولت را به آرامی سرخ کنید بعد از آن سس در حال جوشیدن را روی رولت بریزید و اجازه دهید آب دوباره جوش بیاید در این مرحله حرارت را کم کرده در ظرف را ببندید و رولت را برای حداقل یک ساعت بپزید تا آب سس غلیظ شده و در آخر رولت را برش زده و سرو کنید.