• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

صفحه اصلی / آموزش آشپزی / انواع خوراک با مرغ / آموزش ژولین مرغ و سبزیجات در ظروف کارال

آموزش ژولین مرغ و سبزیجات در ظروف کارال

طرز تهیه ژولین مرغ و سبزیجات

طرز تهیه ژولین مرغ و سبزیجات در ظروف کارال

مواد لازم برای تهیه ژولین مرغ و سبزیجات در ظروف کارال :

 

مواد لازم مقدار
‎سینه مرغ عدد
پیاز متوسط 2 عدد
قارچ 250 گرم
فلفل دلمه رنگي یک گرم
پنير پيتزا 2 پیمانه
كدو سبز 2عدد
‎آبلیمو ٢ قاشق غذاخوری
سیر پوره شده یک قاشق چایخوری
زنجبیل پوره شده یک قاشق چایخوری
روغن زیتون به میزان لازم
نمک،فلفل،ادویه به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه سس مقدار
‎کره یک قاشق
آرد ٢ قاشق غذاخوری سر صاف
شیر 1/2 لیوان

 

طرز تهیه ژولین مرغ و سبزیجات در ظروف کارال :

‎ ابتدا مرغ و فلفل و پياز و كدو را به سبک ژولین ( به صورت کاملاً باریک خرد ) می کنیم. مرغ ها را با كمي زعفران دمكرده و نمك و فلفل و يك حبه سير يكساعتي مزه دار ميكنيم سپس بقيه مواد را كه شسته و خرد كرديم را به اين ترتيب  در تابه کارال که از قبل گرم شده تفت ميديم ابتدا پيازهاي خلالي شده را كمي تفت ميدهيم و قارچ هاي خرد شده را اضافه ميكنيم براي جلوگيري از سياه شدن قارچ كمي ليمو ترش رويش ميريزيم و فلفل دلمه و كدو و در انتها مرغهاي مزه دار شده در اين مرحله اگر يك ليوان آب مرغ داشتيم كه اضافه ميكنيم وگرنه از يك عصاره مرغ در آبجوش حل كرده و استفاده ميكنيم روي مواد ريخته و با حرارت متوسط بيست دقيقه ميگذاريم بپزه طوري كه در انتها هيچ آبي نداشته باشه سس سفيد را آماده ميكنيم. ‎

درون تابه کارال كمي روغن ريخته و اول مواد ژولين سپس سس و لايه آخر پنير پيتزا ميريزيم ، دستگیره تابه کارال را فویل پیچیده  بمدت ده دقيقه ( يا كمتر بسته به حرارت گريل دارد ) طبقه وسط  قرار می دهیم. تمام مواد ژولين ما پختن شده و نياز به پختن ندارد بنابراين فقط گريل را روشن كنيد كه پنير، آب و طلايي بشود.

طرز تهيه سس:

‎ابتدا شیرجوش کارال را گرم نموده و کره را روی حرارت ذوب می کنیم, آرد را با کره تفت می دهیم تا حدی که خامی آرد گرفته شود و شیر را اضافه می کنیم. سریع مواد را باهم مخلوط می کنیم تا سس یک دست شود و كمي نمك و فلفل ميزنيم . ‎یکی از نکات تهیه این سس این است که مقدار کره و آرد باید برابر باشد و اگر مقدار آرد بیشتر باشد طعم و بوی ان توی سس کاملاً حس می شود .

تابه بزرگ کارال را کاملاً گرم کرده کمی روغن بریزید و رولت را به آرامی سرخ کنید بعد از آن سس در حال جوشیدن را روی رولت بریزید و اجازه دهید آب دوباره جوش بیاید در این مرحله حرارت را کم کرده در ظرف را ببندید و رولت را برای حداقل یک ساعت بپزید تا آب سس غلیظ شده و در آخر رولت را برش زده و سرو کنید.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نماد الکترونیک شرکت کارال