طرز تهیه خورشت داوود پاشا در کارگاه آشپزی کارال
مواد لازم برای طرز تهیه خورشت داوود پاشا در کارگاه آشپزی کارال :
مواد لازم |
مقدار |
گوشت چرخ کرده | 500 گزم |
پیاز رنده شده متوسط | 1 عدد |
پیاز نگینی خرد شده | 1 عدد |
نعنا خشک | 4 قاشق سوپ خوری |
رب انار | 3 قاشق سوپ خوری |
روغن مایع | مقداری برای سرخ کردن |
زردچوبه پودر سیر و آویشن | به مقدار لازم |
طرز تهیه خورشت داوود پاشا در کارگاه آشپزی کارال :
گوشت چرخکرده را همراه با پیاز رنده شده و مقداری نمک و ادویه های گفته شده داخل یک کاسه مخلوط میکنیم.
همه مواد را حسابی با هم ورز می دهیم تا خوب مزه دار شوند. بعد از مخلوط، گلوله های کوچکی از گوشت جدا میکنیم با دست ورز میدهیم و حدودا نیم ساعت درون یخچال ميگذاریم.
بعد از زمان داده شده، مقدار کمی روغن داخل تابه میریزیم و کوفته ریزه ها را تفت میدهیم تا رنگ آنها عوض شود.
این کار علاوه بر خوش طعم شدن گوشت باعث میشود تا موقع پختن گوشت به اصطلاح وا نرود. وقتی کوفته ریزه ها به صورت یکنواخت سرخ شدند، پیاز داغ را اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم و سپس بلافاصله، پودر نعنا خشک را همراه با زردچوبه اضافه میکنیم و برای دو تا سه دقیقه همراه کوفته ریزه ها تفت میدهیم تا عطر نعنا بلند شود و در مرحله بعد حدوداً 2 پیمانه آب با رب انار مخلوط کرده و داخل ظرف حاوی کوفته ریزه ها و نعنا میریزیم و بعد اجازه میدهیم تا با حرارت ملایم خورشت بپزد و جا بیفتد.
نوش جان