طرز تهیه سالاد کبابی لبنانی در ظروف کارال
مواد لازم برای تهیه سالاد کبابی لبنانی در ظروف کارال :
مواد لازم |
مقدار |
گوجه گیلاسی | 8 عدد |
قارچ تازه | 200 گرم |
پیاز قرمز متوسط | 1 عدد |
فلفل سبز | 2 عدد |
روغن زیتون | 6 قاشق چای خوری |
پودر سیر | 2 قاشق غذاخوری |
نان تست مکعبی خرد شده | 3 پیمانه |
آویشن خشک | 1 قاشق چایخوری |
پونه کوهی | 1 قاشق چایخوری |
خیار متوسط | 1 عدد |
برگ تازه ریحان | نصف پیمانه |
سرکه بالزامیک | 3 قاشق |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه سالاد کبابی لبنانی در ظروف کارال :
گوجه گیلاسی و قارچها را نصف کرده و با پیاز و فلفل سبز خرد شده در کاسه ای بریزید و با 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون و نمک و پودر سیر آغشته کنید. بعد همه را به سیخ زده و روی گاز با حرارت ملایم به مدت 15-20 دقیقه کباب کنید.
در ظرفی دیگر نان تست های مکعبی خرد شده را بریزید و باقی روغن زیتون را به آن اضافه کنید و بعد آویشن خشک، پونه کوهی و نمک و فلفل را اضافه کرده سپس نان ها را کمی در وک کارال تفت دهید تا برشته شوند.
در ظرف بزرگتری همه مواد را با هم ترکیب کرده و با اضافه کردن سرکه بالزامیک و برگ تازه ریحان طعم و عطر سالاد را دلچسبتر کنید.
نوش جان