• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

صفحه اصلی / آموزش آشپزی / طرزتهیه سالاد کبابی لبنانی در ظروف کارال

طرزتهیه سالاد کبابی لبنانی در ظروف کارال

طرز تهیه سالاد کبابی لبنانی در ظروف کارال

مواد لازم برای تهیه سالاد کبابی لبنانی در ظروف کارال :

 

مواد لازم
مقدار
گوجه گیلاسی 8 عدد
قارچ تازه 200 گرم
پیاز قرمز متوسط 1 عدد
فلفل سبز 2 عدد
روغن زیتون 6 قاشق چای خوری
پودر سیر 2 قاشق غذاخوری
نان تست مکعبی خرد شده 3 پیمانه
آویشن خشک 1 قاشق چایخوری
پونه کوهی 1 قاشق چایخوری
خیار متوسط 1 عدد
برگ تازه ریحان نصف پیمانه
سرکه بالزامیک 3 قاشق
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه سالاد کبابی لبنانی در ظروف کارال :

گوجه گیلاسی و قارچها را نصف کرده و با پیاز و فلفل سبز خرد شده در کاسه ای بریزید و با 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون و نمک و پودر سیر آغشته کنید. بعد همه را به سیخ زده و روی گاز با حرارت ملایم به مدت 15-20 دقیقه کباب کنید.

در ظرفی دیگر نان تست های مکعبی خرد شده را بریزید و باقی روغن زیتون را به آن اضافه کنید و بعد آویشن خشک، پونه کوهی و نمک و فلفل را اضافه کرده سپس نان ها را کمی در وک کارال تفت دهید تا برشته شوند.

در ظرف بزرگتری همه مواد را با هم ترکیب کرده و با اضافه کردن سرکه بالزامیک و برگ تازه ریحان طعم و عطر سالاد را دلچسبتر کنید.

نوش جان

 

 

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نماد الکترونیک شرکت کارال