• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

صفحه اصلی / آموزش آشپزی / طرز تهیه سالاد کینوا و سیب در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه سالاد کینوا و سیب در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه سالاد کینوا و سیب در کارگاه آشپزی کارال

مواد لازم برای تهیه سالاد کینوا و سیب در کارگاه آشپزی کارال :

 

مواد لازم
مقدار
اسفناج تازه 3 پیمانه
کینوای پخته 2 ییمانه
بادمجون بزرگ 2عدد
سیب خرد شده 1 پیمانه
آلوی خشک خرد شده یک چهارم پیمانه
پنیر فتا یک چهارم پیمانه
گردوی خرد شده نصف پیمانه
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
مواد لازم برای سس سالاد
مقدار
رغن زیتون یک چهارم پیمانه
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
سرکه سیب 2 قاشق غذاخوری
سس خردل 2 قاشق چایخوری
سیر 1 حبه
نمک و فلفل به مقدار لازم

 

طرز تهیه سالاد کینوا و سیب در کارگاه آشپزی کارال :

در کاسه ای تمامی مواد لازم برای سالاد را با هم ترکیب کرده و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.

در این فاصله سس را با ترکیب مواد مربوطه آماده کنید و در زمان سرو آن را به سالاد اضافه و میل کنید. نوش جان.

 

 

 

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نماد الکترونیک شرکت کارال