• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

صفحه اصلی / آموزش آشپزی / طرز تهیه سوپ اسفناج و عدس در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه سوپ اسفناج و عدس در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه سوپ اسفناج و عدس در کارگاه آشپزی کارال

مواد لازم برای تهیه سوپ اسفناج و عدس در کارگاه آشپزی کارال :

مواد لازم
مقدار
اسفناج خرد شده 250 گرم
هویج خرد شده 2 عدد
پیاز خرد شده 1 عدد
دال عدس 1 پیمانه
آب مرغ 4 پیمانه
گوجه فرنگی 6 عدد
آب نصف پیمانه
روغن زیتون یک چهارم پیمانه
پودر پاپریکا 1 قاشق چایخوری
سیر رنده شده 3 حبه
زیره 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه سوپ اسفناج و عدس در کارگاه آشپزی کارال :

ابتدا گوجه فرنگی ها را پوست کنید و داخل مخلوط کن بریزید سپس نصف پیمانه آب به آن اضافه کنید. دال عدس را که از ۱ ساعت قبل خیس کرده اید آبکش کنید. سپس روغن زیتون را داخل ماهیتابه بریزید وقتی که داغ شد پیازها را کمی تفت داده تا طلایی رنگ شوند، پس از آن هویج را اضافه کرده بعد از کمی تفت اسفناج را اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه به مواد اجازه پخت دهید سپس سیر و‌ آب گوجه فرنگی را به آن بیفزایید. پس مواد پخته شده را در قابلمه ریخته و با آب مرغ، نمک، فلفل و دال عدس مخلوط کرده و‌اجازه دهید جا بیفتد. اگر سوپ آماده شده غلیظ شد می توانید با کمی آب آن را رقیقتر کنید.

سوپ اسفناج و عدس آمده است. نوش جان

 

 

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نماد الکترونیک شرکت کارال