• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

صفحه اصلی / آموزش آشپزی / انواع سوپ و آش / طرز تهیه آش عروس ترکیه در ظروف کارال

طرز تهیه آش عروس ترکیه در ظروف کارال

طرز تهیه آش عروس ترکیه در ظروف کارال

طرز تهیه آش عروس ترکیه در ظروف کارال

مواد لازم برای طرز تهیه آش عروس ترکیه در ظروف کارال :

 

مواد لازم مقدار
گوشت گردن با استخوان 500 گرم
پیاز (خرد شده) یک عدد متوسط
هویج (خرد شده) یک عدد
زرده تخم مرغ 3 عدد
دانه فلفل سیاه 10 تا 12 عدد
آرد سفید گندم یک پیمانه
کره 80 گرم
لیمو ترش تازه یک عدد
فلفل قرمز تند یک قاشق مربا خوری
نمک به مقدار لازم

 

طرز تهیه آش عروس ترکیه در ظروف کارال :

گوشت را به همراه مقداری آب با پیاز و دانه فلفل سیاه برای یک ساعت و نیم در قابلمه کارال بپزید. سپس هویج را ریز خرد کرده، گوشت را از استخوان جدا کرده خوب گوشت را ریش ریش کنید و به قابلمه کارال برگردانید. هویج خرد شده را اضافه کرده و با حرارت ملایم اجازه دهید تا خوب آش جا بیافتد.

کره را در تابه کارال گرم شده، گرم کرده یک پیمانه آرد را در کره تفت دهید. سپس گوشت پخته شده را به همراه آرد کره به قابلمه کارال اضافه کرده خوب به­ هم بزنید تا غلیظ شود. اجازه دهید 10 دقیقه روی حرارت بماند.

لیمو را آب گرفته، زرده تخم مرغ را در کاسه­ ای خوب هم بزنید 2 پیمانه از آش را به زرده اضافه کنید و آبلیمو را به آن اضافه کنید و هم بزنید. این مواد را به آش اضافه کرده و دوباره هم بزنید، آب و نمک آش را اندازه کنید. این آش نباید شل باشد، فلفل قرمز را در روغن سرخ کرده و روی آش بدهید.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نماد الکترونیک شرکت کارال