• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

صفحه اصلی / آموزش آشپزی / انواع پلو / طرز تهیه آلبالو پلو در ظروف کارال

طرز تهیه آلبالو پلو در ظروف کارال

تهیه آلبالوپلو در ظروف کارال

طرز تهیه آلبالو پلو در ظروف کارال

مواد لازم برای تهیه آلبالو پلو در ظروف کارال :

 

مواد لازم مقدار
برنج 500 گرم
آلبالو (مربا) یک و یک دوم پیمانه
گوشت (چرخ کرده) 200 گرم
پیاز داغ یک قاشق سوپ خوری
روغن 50 گرم
زعفران (سائیده) یک قاشق چای خوری
خلال پسته و بادام جهت تزئین
پیاز (متوسط) یک عدد
فلفل سیاه (پودر شده) به میزان لازم
نمک به میزان لازم
گلاب به میزان لازم


 

طرز تهیه آلبالو پلو در ظروف هاردانادایز کارال :

برنج را شسته و با کمی نمک و آب آن را برای 2 الی 3 ساعت خیس کنید. گوشت چرخ کرده را به همراه یک عدد پیاز متوسط رنده شده، کمی نمک و پودر فلفل سیاه خوب ورز دهید تا گوشت چسبنده و یکدست شود. گوشت را به شکل کوفته ­های ریز و یکدست درست کرده و در ماهیتابه کارال چرب کنار یکدیگر بچینید. سپس ماهیتابه کوفته ریزه را روی حرارت متوسط قرار داده و به آرامی کوفته­ ها را بدون اینکه به آب بیافتند سرخ کرده و کنار بگذارید.

مقدار مناسبی آب را جوش آورده و برنج را برای آبکش کردن آماده نمائید. ته قابلمه کارال را روغن ریخته و ته­ دیگ سیب زمینی بچینید (این ته­ دیگ دیرتر می­سوزد). یک سوم از برنج آبکش شده را در ظرف ریخته و کمی مربای آلبالو بدون شیره روی آن بریزید. سپس لایه­ های بعدی را به همین کل تا آخر ادامه دهید. در آخر اگر مایل بودید مقداری از شیره رقیق آلبالو را روی برنج به همراه کمی کره آب شده ریخته و برنج را دم کنید. توجه داشته باشید که این پلو خیلی سریع می­سوزد پس شعله حرارت را بسیار ملایم کرده و مدت زمان پخت را بالا ببرید.

زمان سرو برنج را در ظرف مخصوص سرو کشیده روی آن را با برنج زعفرانی، خلال پسته و خلال بادام خیس خورده به همراه کوفته ریزه­ ها تزئین کرده و در کنار مربای آلبالو اضافه سرو نمائید.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نماد الکترونیک شرکت کارال