• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

صفحه اصلی / آموزش آشپزی / طرز تهیه آنچیلادا لوبیا و سبزیجات در ظروف کارال

طرز تهیه آنچیلادا لوبیا و سبزیجات در ظروف کارال

طرز تهیه آنچیلادا لوبیا

طرز تهیه آنچیلادا لوبیا و سبزیجات در ظروف کارال

مواد لازم برای تهیه آنچیلادا لوبیا و سبزیجات در ظروف کارال :

 

مواد لازم
مقدار
روغن زیتون 3 فاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای خرد شده 1 عدد
پیاز خرد شده 1 پیمانه
لوبیا پخته 400 گرم
گوجه کباب شده 400 گرم
سس آنچیلادا 350 گرم
فلفل قرمز خرد شده 100 گرم
نان تورتیلا 10 عدد
پنیر چدار 3 پیمانه

طرز تهیه آنچیلادا لوبیا و سبزیجات در ظروف کارال:

ابتدا دمای فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید. سپس قابلمه کارال را روی حرارت متوسط کمی گرم کرده و بعد دو قاشق غذاخوری روغن زیتون داخل قابلمه ریخته و پس از اینکه داغ شد فلفل دلمه ای و پیاز را اضافه کرده و تفت دهید تا زمانی که پیاز نرم شود. لوبیای پخته، گوجه کبابی له شده، فلفل قرمز خرد شده را ‌اضافه کنید و 2‌ دقیقه دیگر اجازه دهید تا بپزد سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. روی سینی فر، کمی روغن اسپری کنید. تورتیلاها را روی بشقابی بزرگ قرار دهید و ۲ تا ۳ قاشق از مخلوط لوبیا را‌ وسط تورتیلا بریزید. سپس پنیر و سس انچیلادا را روی‌ نان ها ریخته و رول کنید تا بسته شود. این کار را برای همه تورتیلاها تکرار کنید و کنار هم بچینید. باقی مانده ی سس انچیلادا را روی رول ها ریخته و باقی مانده ی پنیر را نیز اضافه کنید. اجازه دهید ۲۰ دقیقه داخل فر باقی بماند تا زمانی که پنیر ذوب شود. وقتی آماده شد میتوانید برای تزئین ار آووکادو، ماست یونانی، جعفری و سس تند استفاده کنید.

آنچیلادا لوبیا و سبزیجات آماده است. نوش جان

 

 

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نماد الکترونیک شرکت کارال