• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

صفحه اصلی / آموزش آشپزی / انواع پلو / طرز تهیه بریانی هندی در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه بریانی هندی در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه بریانی هندی در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه بریانی هندی در کارگاه آشپزی کارال

مواد لازم برای طرز تهیه بریانی هندی در کارگاه آشپزی کارال :

 

مواد لازم ( برای سرخ کردن)
مقدار
برگ بو 1 عدد
هل سبز 3 عدد
میخک 4 تا 5 عدد
دارچین یک تکه کوچک
بادیان رومی چند پر
زیره سیاه (دانه) یک دوم قاشق چایخوری
مواد لازم ( برای مرینیت) مقدار
ماست نیمه سفت یک و نیم قاشق غذاخوری
خمیر سیر و زنجبیل یک قاشق چایخوری
نمک به مقدار لازم
زردچوبه یک چهارم قاشق چایخوری
فلفل قرمز پودر یک چهارم قاشق چایخوری
ماسالای بریانی سه چهارم قاشق چایخوری
بقیه مواد لازم مقدار
مرغ ران نیم کیلو
برنج ترجیحاً باسماتی دو پیمانه
ماست سفت یک و نیم قاشق سوپخوری
نعناع تازه (خرد شده) 12 شاخه
گشنیز تازه (خرد شده) 12 شاخه
خمیر سیر و زنجبیل یک و نیم قاشق مرباخوری
فلفل سبز تند 2 عدد
پیاز بزرگ (خلال شده) یک عدد
فلفل قرمز یک چهارم قاشق مرباخوری
پیاز سرخ شده خشک دو قاشق غذاخوری
گشنیز جهت تزئین
مواد لازم ( برای ماسالای بریانی) مقدار
جوز هندی یک تکه بسیار کوچک
هل سبز 4 عدد
دانه فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
میخک 5 عدد
تکه دارچین یک عدد کوچک
دانه رازیانه یک دوم قاشق چایخوری
گل سنگ ( ضروری نیست) نصف قاشق چایخوری


 

طرز تهیه بریانی هندی در کارگاه آشپزی کارال :

برنج را از قبل خیس کرده و در قابلمه کارال بجوشانید، باید دون برداشته شود. تکه های مرغ را در مواد مرینیت، مرینیت کنید.

روغن را در ماهیتابه کارال داغ کرده و پیاز را تا حالت کاملاً طلایی شده سرخ کنید، بعد خمیر سیر و زنجبیل را اضافه کنید تا حالت خامی آن از بین برود. مرغ را به تابه کارال اضافه کنید و سرخ کنید تا رنگ طلایی کم رنگ بگیرد.بعد گوجه فرنگی، ماست، فلفل قرمز، برگ گشنیز و برگ نعناع را اضافه کنید و تا زمان پخت بپزید تا کاملاً غلیظ و بدون آب شود.

بقیه ماسالا را اضافه کنید (کمی سرخ کنید تا بوی خوش بلند شود). آب اضافه کنید اگر احتیاج بود نمک بزنید و به نقطه جوش برسانید بعد آب برنج را خالی کرده و در ظرف برنج را بریزید و برنج را بپزید تا آب کاملاً تبخیر شود. روغن حیوانی یا کره زده ،کمی برگ گشنیز ریخته و پیاز خشک را روی بریانی بپاشید.

برای درست کردن خمیر سیر و زنجبیل، مقدار مساوی زنجبیل و سیر را در آسیاب ریخته کمی روغن با آب و سرکه اضافه کنید تا به شکل خمیری درآید بعد استفاده کرده بقیه آن را می توان در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کرد.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نماد الکترونیک شرکت کارال