• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

صفحه اصلی / آموزش آشپزی / انواع دسر / طرز تهیه تارت تافی شیری در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه تارت تافی شیری در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه تارت تافی شیری در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه تارت تافی شیری در کارگاه آشپزی کارال

مواد لازم برای تهیه تارت تافی شیری در کارگاه آشپزی کارال :

 

مواد لازم مقدار
شیرعسلی یک قوطی (375 میلی لیتری)
کره 70 گرم
خامه صبحانه 1 قاشق سوپ­خوری
گلوکز مایع (بادکا) 2 قاشق سوپ خوری
نان تارت کوچک آماده 24 عدد
موز 1 عدد
لیمو چند قطره
خامه فرم گرفته شیرین به مقدار لازم
فندق (بو داده بدون پوست) 24 عدد
دانه انار 24 عدد


 

طرز تهیه تارت تافی شیری در کارگاه آشپزی کارال :

شیر عسلی را در شیرجوش کارال ریخته و به آن کره، گلوگز و خامه را اضافه کنید شعله را در حد متوسط قرارداده تا مخلوط شروع به جوشیدن کند. حتماً مداوم مواد را هم بزنید تا ته نگیرد. بیشتر باید مراقب اطراف شیرجوش باشید. برای 5 تا 7 دقیقه با حرارت متوسط پخت را ادامه دهید تا تغییر رنگ شروع شود و مایه غلیظ گردد. بعد از این مرحله ته ظرف را بلافاصله وارد آب سرد نمائید تا از پخت اضافه جلوگیری شود. ظرف را روی بخار آب قرار دهید تا مایه گرم بماند.

نان­ های تارت را در سینی چیده و در هر کدام به اندازه یک قاشق مربا خوری از مایه تافی بریزید یک موز را حلقه کرده کمی آب لیمو بزنید تا سیاه نشوند. هر حلقه را روی یک تارت پر شده قرارداده روی آن را با خامه نقطه ­ای گذاشته و روی خامه یک عدد فندق و یک عدد دانه انار قرار داده و سرو کنید.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نماد الکترونیک شرکت کارال