• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

صفحه اصلی / آموزش آشپزی / انواع خوراک با گوشت / طرز تهیه خوراک گوشت ایرلندی در ظروف کارال

طرز تهیه خوراک گوشت ایرلندی در ظروف کارال

طرز تهیه خوراک گوشت ایرلندی

طرز تهیه خوراک گوشت ایرلندی در کارگاه آشپزی کارال

مواد لازم برای تهیه خوراک گوشت ایرلندی در کارگاه آشپزی کارال :

 

مواد لازم مقدار
گوشت مکعبی خرد شده 200 گرم
سیب زمینی 500 گرم
نخود فرنگی نصف پیمانه
ماء‌الشعیر 2پیمانه
آب گوشت 2پیمانه
آرد یک چهارم پیمانه
سیر 10 حبه
گوجه فرنگی 360 گرم
پیاز 2 عدد متوسط
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

 

طرز تهیه خوراک گوشت ایرلندی در ظروف کارال :

سیب زمینی را بشویید و پوستش را بسابید، چون با پوست در غذا استفاده میشود. پیاز و سیر ا ریز خرد کنید. تکه‌های گوشت را در قابلمه ای بریزید و آرد را روی تمام سطح آن بپاشید.4 تا 5 عدد گوجه‌فرنگی درشت را بلانچ کنید و در غذاساز پوره کنید. پوره گوجه‌فرنگی، سیب‌زمینی درسته با پوست، پیاز خردشده، آب گوشت، ماءالشعیر ساده و سیر و فلفل را اضافه کنید. درب ظرف را گذاشته و روی حرارت متوسط خوراک را گاهی هم بزنید تا جوش بیاید. وقتی خوراک جوش آمد شعله را کم کنید و به مدت 3 ساعت اجازه بدهید تا غذا بپزد تا وقتی‌ که گوشت کاملا نرم شود. آخر پخت نخودفرنگی، نمک را اضافه کنید و اجازه بدهید تا 15 دقیقه دیگر خوراک روی حرارت ملایم بماند.خوارک شما حاضره.

نوش جان

 

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نماد الکترونیک شرکت کارال