• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

صفحه اصلی / آموزش آشپزی / انواع خورشت / طرز تهیه خورشت آلو گشنیز جنوب در ظروف کارال

طرز تهیه خورشت آلو گشنیز جنوب در ظروف کارال

طرز تهیه خورشت آلو گشنیز جنوب در ظروف کارال

طرز تهیه خورشت آلو گشنیز جنوب در ظروف کارال

مواد لازم برای تهیه خورشت آلو گشنیز جنوب در ظروف کارال :

 

مواد لازم مقدار
گوشت گوساله یا گوسفند بی استخوان 400 گرم
پیاز (خردشده) یک عدد
سیر (کوبیده شده) 2 تا 3 حبه
گشنیز (ساطوری شده) 700 گرم
سیب زمینی (خرد شده) 3 عدد کوچک
فلفل قرمز ¼ قاشق مربا خوری
زردچوبه یک قاشق مرباخوری
فلفل سیاه پودر شده به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
پودر لیمو عمانی یک قاشق مرباخوری


 

طرز تهیه خورشت آلو گشنیز جنوب در ظروف کارال :

قابلمه کارال را روی حرارت قرارداده. مقداری روغن در آن ریخته و گوشت را سرخ کنید به آن زردچوبه و فلفل­ ها را افزوده و مجدداً تفت دهید. سیر را نیز جداگانه در ماهیتابه داغ شده کارال سرخ کرده کنار بگذارید، پیاز را در همان تابه سرخ کرده و به همراه سیر به گوشت اضافه کنید. آب را اضافه کرده و پس از جوش آمدن حرارت را کم کنید و در تابه را ببندید. پس از یک ساعت و نیم گشنیز را در روغن تفت داده و به گوشت اضافه کنید و در آخر سیب زمینی، پودر لیمو عمانی و نمک را افزوده و بگذارید خورش جا بیفتد.

 

نکته: در این خورش منظور آلو ، سیب زمینی است. مردم جنوب گاهی اوقات سیب زمینی را “آلو” و گاهی “آلو زمینی” می­ نامند.

امیدواریم از آموزش طرز تهیه خورشت آلو گشنیز جنوب در ظروف کارال لذت برده باشید.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نماد الکترونیک شرکت کارال