• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

صفحه اصلی / آموزش آشپزی / انواع خورشت / طرز تهیه خورشت قیمه نثار قزوین در ظروف کارال

طرز تهیه خورشت قیمه نثار قزوین در ظروف کارال

طرز تهیه خورشت قیمه نثار قزوین در ظروف کارال

طرز تهیه خورشت قیمه نثار قزوین در ظروف کارال

مواد لازم برای طرز تهیه خورشت قیمه نثار قزوین در ظروف کارال :

 

 

مواد لازم مقدار
برنج ایرانی یک کیلو
گوشت گوسفندی بدون چربی (قیمه ریز شده) 500 گرم
پیاز بزرگ (خلال شده) یک عدد
خلال بادام یک پیمانه
خلال پسته یک پیمانه
پیاز داغ خشک یک دوم پیمانه
زعفران (حل شده در آب غلیظ) یک چهارم پیمانه
زرشک یک چهارم پیمانه
رب گوجه­ فرنگی یک و نیم قاشق سوپخوری
زردچوبه یک دوم قاشق چایخوری
چوب دارچین 2 قطعه 5 سانتی متری
هل سبز 3 عدد
پودر زیره سیاه یک چهارم قاشق سوپخوری
کره 200 گرم
خلال شیرین شده پرتقال یا نارنج به دلخواه

 

طرز تهیه خورشت قیمه نثار قزوین در ظروف کارال :

برنج را از شب قبل شسته و با آب نمک خیس کنید. قابلمه کارال را روی شعله قرار داده بعد از گرم شدن 50 گرم کره و 2 قاشق سوپ خوری روغن مایع را اضافه کرده پیاز خرد شده را اضافه نمائید و کمی سرخ کنید در ادامه گوشت را اضافه کرده و تفت دهید پس از آن زردچوبه ، چوب دارچین و هل را اضافه کرده بعد از یک دقیقه سرخ کردن رب را اضافه کنید، کمی که رب را تفت دادید و رب خوش رنگ شد چهار پیمانه آب به ظرف اضافه کنید و اجازه دهید آب خورشت جوش آید. در این زمان در ظرف را بسته حرارت را کم کرده و برای یک ساعت یا تا زمان پخته شدن گوشت، پخت را ادامه دهید. در این بین برنج را آماده کرده، خلال بادام را شسته و با گلاب خیس کنید.

در آخر پودر گل محمدی را با برنج مخلوط کرده و کنار بگذارید. در نیم ساعت آخر پخت گوشت خورش، نیمی از خلال بادام خیس خورده به علاوه 2 قاشق سوپ خوری زعفران دم کرده و پودر زیره سیاه را به خورش اضافه کرده و اجازه دهید آب خورش کاملاً جمع شود. تا جایی که حداکثر 4 تا 5 قاشق سوپ خوری آب داشته باشد. زرشک را شسته و در 50 گرم از کره تفت دهید و کنار بگذارید اگر مایل بودید می­توانید یک قاشق سوپ خوری شکر به آن اضافه نمائید. خلال پسته را شسته و خیلی سریع در یک قاشق سوپ خوری کره تفت دهید بقیه کره را ذوب کرده و آماده نگه دارید.

وقتی برنج شما کاملاً دم کشید در ظرف مقداری برنج ریخته کمی از قیمه روی برنج و دوباره مقداری برنج روی قیمه بکشید و در آخر با خلال­ های زرشک و برنج زعفرانی تزئین کرده و کمی کره روی آن بدهید و سرو کنید.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نماد الکترونیک شرکت کارال