طرز تهیه دسر ایتالیایی گرانیتا در کارگاه آشپزی کارال
مواد لازم برای تهیه دسر ایتالیایی گرانیتا در آشپزخانه کارال :
مواد لازم |
مقدار |
ملون | 1 عدد |
آب پالپ دار لیموترش تازه | نصف لیوان |
آب | 1 لیوان |
نعنای تازه | 10 برگ |
شکر | 1 لیوان سرخالی |
طرز تهیه دسر ایتالیایی گرانیتا در کارگاه آشپزی کارال :
اول یک لیوان آب در قابلمه بریزید تا جوش بیاید. برگ های نعنا را بجوشانید و بعد برگها را آبکش کنید. ملون را به همراه برگهای نعنا، شکر و آب لیمو مخلوط کنید.
بسته به شیرین یا کم شیرین بودن ملون،میزان شکر را تغییر دهید. بعد مخلوط را در ظرف بریزید و به مدت یک ساعت در فریزر بگذارید. بعد از یک ساعت از فریزر خارج کنید و کاملا هم بزنید و دوباره به مدت یک ساعت در فریزر بگذارید. این کار را سه بار انجام دهید و بعد در ظرف مورد نظرتون سرو کنید.
نوش جان