طرز تهیه دسر پاناکوتا با ژله انبه در ظروف کارال

طرز تهیه دسر پاناکوتا با ژله انبه در ظروف کارال

طرز تهیه دسر پاناکوتا با ژله انبه در ظروف کارال

مواد لازم برای تهیه دسر پاناکوتا با ژله انبه در ظروف کارال :

 

 

مواد لازم مقدار
ژلاتین (بدون طعم و مزه) 4 قاشق چای­خوری
شیر کم چرب (1%) 2 و یک چهارم پیمانه
شکر 6 قاشق سوپ­خوری
ماست یونانی (کم چرب یا بدون چربی) 180 میلی لیتر
وانیل یک قاشق چای­خوری
انبه تازه یا کنسروی (خرد شده) یک پیمانه (حدود 240 گرم)
آب لیمو شیرازی یک قاشق چای­خوری
برش لیمو سنگی در صورت تمایل

 

طرز تهیه دسر پاناکوتا با ژله انبه در ظروف کارال :

برای تهیه دسر خوشمزه پاناکوتا 3 قاشق چای­خوری ژلاتین را روی 3 قاشق سوپ­خوری آب سرد در ظرف مناسبی ریخته و به مدت 5 دقیقه کنار بگذارید تا آب جذب شده و ژلاتین نرم شود. یک دوم پیمانه شیر و 4 قاشق سوپ­خوری شکر را در شیرجوش کارال روی حرارت متوسط قرار داده و هم بزنید تا شکر حل شود و شیر بخار کند. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و ژلاتین نرم شده را اضافه نموده و مخلوط کنید تا ژلاتین حل شود. اجازه دهید کمی خنک شود، یک و سه چهارم پیمانه شیر باقی مانده، ماست و وانیل را اضافه و مخلوط کنید. یک چهارم پیمانه از این مخلوط را در 6 لیوان سرو (به حجم 180 میلی لیتر) بریزید. مخلوط ماست باقی مانده را در مجاورت دمای محیط قرار دهید.

لیوان ها را حدود 45 دقیقه در یخچال قرار دهید تا مخلوط داخل آنها سفت شود.

در این فاصله یک قاشق چای­خوری ژلاتین باقی مانده را با یک قاشق سوپ­خوری آب سرد مخلوط کرده و حدود 5 دقیقه کنار بگذارید تا آب جذب شده و ژلاتین نرم شود.

تکه­ های انبه، آب لیمو شیرازی، 2 قاشق سوپ­خوری شکر باقی مانده و یک چهارم پیمانه آب را در مخلوط کن یا غذا ساز با هم ترکیب کنید تا به صورت صاف و یکدست در آیند. مخلوط به دست آمده را در شیرجوش کارال روی حرارت متوسط گرم کنید. سپس آن را از روی حرارت برداشته و ژلاتین نرم شده را اضافه و مخلوط کنید تا ژلاتین حل شود.

حدود 2 قاشق سوپ­خوری از مخلوط انبه را روی مخلوط خنک شده در هر لیوان بریزید و حدود 45 دقیقه در یخچال قرار دهید تا مخلوط انبه سفت شود. مخلوط ماست کنار گذاشته شده را آنقدر با همزن بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس آن را در لیوان­ ها روی مخلوط انبه بریزید و حدود 45 دقیقه در یخچال قرار دهید تا لایه آخر نیز سفت شود (می­توانید حدود 8 ساعت قبل از سرو در یخچال قرار دهید). در صورت تمایل روی آنها را با برش­ های لیمو سنگی و تکه­ های انبه تژئین کنید.

امیدواریم از آموزش طرز تهیه دسر خوشمزه پاناکوتا با ژله انبه در ظروف کارال لذت برده باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دستورات آشپزی یگر

سبد خرید
فروشگاه
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری

تندیس پرستیژ مدیریتی شرکت کارال

از جمله با ارزش­ترین افتخارات کارال در سال های جاری، انتخاب کارال به عنوان برترین مجموعه ایرانی در زمینه رعایت حقوق مصرف­ کنندگان است. این افتخار بزرگ در سال 1393 و بر اساس برنامه ­ریزی و تلاش بسیار از طرف مدیران این مجموعه در جهت افزایش استانداردهای مربوط به خدمات ویژه به مشتریان بدست آمد، ما تلاش می­کنیم به مراحلی بالاتر از رضایت در میان  مصرف­ کنندگان خود دست یابیم. این تندیس از طرف جناب آقای سید محمّد جعفری رئیس انجمن ملّی حمایت از حقوق مصرف ­کنندگان به کارال اهداء شد تا تأکید مجددی باشد بر اهمیت و جایگاه ویژۀ مشتریان کارال.

تندیس رضایتمندی مشتری کارال از انجمن ملی حمایت از حقوق مصرف کنندگان

از جمله با ارزش­ترین افتخارات کارال در سال های جاری، انتخاب کارال به عنوان برترین مجموعه ایرانی در زمینه رعایت حقوق مصرف­ کنندگان است. این افتخار بزرگ در سال 1393 و بر اساس برنامه ­ریزی و تلاش بسیار از طرف مدیران این مجموعه در جهت افزایش استانداردهای مربوط به خدمات ویژه به مشتریان بدست آمد، ما تلاش می­کنیم به مراحلی بالاتر از رضایت در میان  مصرف­ کنندگان خود دست یابیم. این تندیس از طرف جناب آقای سید محمّد جعفری رئیس انجمن ملّی حمایت از حقوق مصرف ­کنندگان به کارال اهداء شد تا تأکید مجددی باشد بر اهمیت و جایگاه ویژۀ مشتریان کارال.

تندیس رضایتمندی مشتری کارال از انجمن ملی حمایت از حقوق مصرف کنندگان

تندیس استاندارد و جایزه بین المللی ضمانت کیفیت کالا در صنعت لوازم و تجهیزات آشپزخانه ( آیتک )

شرکت کارال مفتخر به دریافت تندیس استاندارد و جایزه بین المللی ضمانت کیفیت کالا در صنعت لوازم و تجهیزات آشپزخانه ( آیتک ) از سوی کشور آلمان در مرداد ماه 1395 می باشد.

تندیس استاندارد و جایزه بین المللی ضمانت کیفیت کالا در صنعت لوازم و تجهیزات آشپزخانه ( آیتک )