• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

صفحه اصلی / آموزش آشپزی / انواع دسر / طرز تهیه دسر پاناکوتا با ژله انبه در ظروف کارال

طرز تهیه دسر پاناکوتا با ژله انبه در ظروف کارال

طرز تهیه دسر پاناکوتا با ژله انبه در ظروف کارال

طرز تهیه دسر پاناکوتا با ژله انبه در ظروف کارال

مواد لازم برای تهیه دسر پاناکوتا با ژله انبه در ظروف کارال :

 

 

مواد لازم مقدار
ژلاتین (بدون طعم و مزه) 4 قاشق چای­خوری
شیر کم چرب (1%) 2 و یک چهارم پیمانه
شکر 6 قاشق سوپ­خوری
ماست یونانی (کم چرب یا بدون چربی) 180 میلی لیتر
وانیل یک قاشق چای­خوری
انبه تازه یا کنسروی (خرد شده) یک پیمانه (حدود 240 گرم)
آب لیمو شیرازی یک قاشق چای­خوری
برش لیمو سنگی در صورت تمایل

 

طرز تهیه دسر پاناکوتا با ژله انبه در ظروف کارال :

برای تهیه دسر خوشمزه پاناکوتا 3 قاشق چای­خوری ژلاتین را روی 3 قاشق سوپ­خوری آب سرد در ظرف مناسبی ریخته و به مدت 5 دقیقه کنار بگذارید تا آب جذب شده و ژلاتین نرم شود. یک دوم پیمانه شیر و 4 قاشق سوپ­خوری شکر را در شیرجوش کارال روی حرارت متوسط قرار داده و هم بزنید تا شکر حل شود و شیر بخار کند. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و ژلاتین نرم شده را اضافه نموده و مخلوط کنید تا ژلاتین حل شود. اجازه دهید کمی خنک شود، یک و سه چهارم پیمانه شیر باقی مانده، ماست و وانیل را اضافه و مخلوط کنید. یک چهارم پیمانه از این مخلوط را در 6 لیوان سرو (به حجم 180 میلی لیتر) بریزید. مخلوط ماست باقی مانده را در مجاورت دمای محیط قرار دهید.

لیوان ها را حدود 45 دقیقه در یخچال قرار دهید تا مخلوط داخل آنها سفت شود.

در این فاصله یک قاشق چای­خوری ژلاتین باقی مانده را با یک قاشق سوپ­خوری آب سرد مخلوط کرده و حدود 5 دقیقه کنار بگذارید تا آب جذب شده و ژلاتین نرم شود.

تکه­ های انبه، آب لیمو شیرازی، 2 قاشق سوپ­خوری شکر باقی مانده و یک چهارم پیمانه آب را در مخلوط کن یا غذا ساز با هم ترکیب کنید تا به صورت صاف و یکدست در آیند. مخلوط به دست آمده را در شیرجوش کارال روی حرارت متوسط گرم کنید. سپس آن را از روی حرارت برداشته و ژلاتین نرم شده را اضافه و مخلوط کنید تا ژلاتین حل شود.

حدود 2 قاشق سوپ­خوری از مخلوط انبه را روی مخلوط خنک شده در هر لیوان بریزید و حدود 45 دقیقه در یخچال قرار دهید تا مخلوط انبه سفت شود. مخلوط ماست کنار گذاشته شده را آنقدر با همزن بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس آن را در لیوان­ ها روی مخلوط انبه بریزید و حدود 45 دقیقه در یخچال قرار دهید تا لایه آخر نیز سفت شود (می­توانید حدود 8 ساعت قبل از سرو در یخچال قرار دهید). در صورت تمایل روی آنها را با برش­ های لیمو سنگی و تکه­ های انبه تژئین کنید.

امیدواریم از آموزش طرز تهیه دسر خوشمزه پاناکوتا با ژله انبه در ظروف کارال لذت برده باشید.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نماد الکترونیک شرکت کارال