طرز تهیه دسر پاناکوتا با ژله انبه در ظروف کارال
مواد لازم برای تهیه دسر پاناکوتا با ژله انبه در ظروف کارال :
مواد لازم | مقدار |
ژلاتین (بدون طعم و مزه) | 4 قاشق چایخوری |
شیر کم چرب (1%) | 2 و یک چهارم پیمانه |
شکر | 6 قاشق سوپخوری |
ماست یونانی (کم چرب یا بدون چربی) | 180 میلی لیتر |
وانیل | یک قاشق چایخوری |
انبه تازه یا کنسروی (خرد شده) | یک پیمانه (حدود 240 گرم) |
آب لیمو شیرازی | یک قاشق چایخوری |
برش لیمو سنگی | در صورت تمایل |
طرز تهیه دسر پاناکوتا با ژله انبه در ظروف کارال :
برای تهیه دسر خوشمزه پاناکوتا 3 قاشق چایخوری ژلاتین را روی 3 قاشق سوپخوری آب سرد در ظرف مناسبی ریخته و به مدت 5 دقیقه کنار بگذارید تا آب جذب شده و ژلاتین نرم شود. یک دوم پیمانه شیر و 4 قاشق سوپخوری شکر را در شیرجوش کارال روی حرارت متوسط قرار داده و هم بزنید تا شکر حل شود و شیر بخار کند. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و ژلاتین نرم شده را اضافه نموده و مخلوط کنید تا ژلاتین حل شود. اجازه دهید کمی خنک شود، یک و سه چهارم پیمانه شیر باقی مانده، ماست و وانیل را اضافه و مخلوط کنید. یک چهارم پیمانه از این مخلوط را در 6 لیوان سرو (به حجم 180 میلی لیتر) بریزید. مخلوط ماست باقی مانده را در مجاورت دمای محیط قرار دهید.
لیوان ها را حدود 45 دقیقه در یخچال قرار دهید تا مخلوط داخل آنها سفت شود.
در این فاصله یک قاشق چایخوری ژلاتین باقی مانده را با یک قاشق سوپخوری آب سرد مخلوط کرده و حدود 5 دقیقه کنار بگذارید تا آب جذب شده و ژلاتین نرم شود.
تکه های انبه، آب لیمو شیرازی، 2 قاشق سوپخوری شکر باقی مانده و یک چهارم پیمانه آب را در مخلوط کن یا غذا ساز با هم ترکیب کنید تا به صورت صاف و یکدست در آیند. مخلوط به دست آمده را در شیرجوش کارال روی حرارت متوسط گرم کنید. سپس آن را از روی حرارت برداشته و ژلاتین نرم شده را اضافه و مخلوط کنید تا ژلاتین حل شود.
حدود 2 قاشق سوپخوری از مخلوط انبه را روی مخلوط خنک شده در هر لیوان بریزید و حدود 45 دقیقه در یخچال قرار دهید تا مخلوط انبه سفت شود. مخلوط ماست کنار گذاشته شده را آنقدر با همزن بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس آن را در لیوان ها روی مخلوط انبه بریزید و حدود 45 دقیقه در یخچال قرار دهید تا لایه آخر نیز سفت شود (میتوانید حدود 8 ساعت قبل از سرو در یخچال قرار دهید). در صورت تمایل روی آنها را با برش های لیمو سنگی و تکه های انبه تژئین کنید.
امیدواریم از آموزش طرز تهیه دسر خوشمزه پاناکوتا با ژله انبه در ظروف کارال لذت برده باشید.