طرز تهیه رولت گوشت با خمیر یوفکا در کارگاه آشپزی کارال
مواد لازم برای تهیه رولت گوشت با خمیر یوفکا در کارگاه آشپزی کارال:
مواد لازم | مقدار |
فلفل دلمه اى | 1عدد نگینی خرد شده |
ذرت پخته | 2قاشق غذا خوری |
قارچ | 3عدد اسلایس شده |
رب گوجه فرنگى | 1قاشق غذا خوری |
نمك و فلفل و روغن مايع | به میران لازم |
تخم مرغ | 1 عدد |
خمير يوفكا | 1بسته |
ماست | 1قاشق غذاخوری |
پياز | 1عدد |
کنجد | به مقدار لازم |
طرز تهیه رولت گوشت با خمیر یوفکا در کارگاه آشپزی کارال:
ابتدا يك قاشق و نيم روغن را داخل تابه کارال بريزيد و پيازها را تفت بدهید تا طلايى شود بعد گوشت را اضافه كنيد ،مواد رو كنار تابه جمع كنيد و فلفل دلمه اى و بعد قارچ را اضافه كنيد و تفت دهید و در آخر رب گوجه و نمك و فلفل و ذرت رو اضافه كنيد. آب مواد بايد كاملا كشيده شود و در حرارت بالا همه اين مراحل باید انجام شود خمير يوفكا را از حالت انجماد در بياوريد و ورقه ها را از هم جدا كنيد حالا يك عدد تخم مرغ رو داخل كاسه بشكونيد و زرده و سفيده را از هم جدا كنيد و زرده را با زعفران دم كرده مخلوط کنید حالا سفيده را با يك قاشق غذاخورى روغن و يك قاشق ماست با هم مخلوط كنيد.داخل يک سينى بزرگ يك لايه خمير را پهن كنيد و روشو با قلم از مواد سفيده و روغن بپوشونید حالا مواد را از دو انگشت پايين تر روى خمير بریزید و رول کنید و روي رولت ها را با مخلوط زرده و زعفران بپوشانید و روی ان را كنجد بریزید رولت ها آمادست داخل سينى فر كاغذ روغنى بگذارید و رولت ها را داخلش بچینید و بگذارید داخل فر در (دماى ١٨٠ درجه سانتى گراد) تا زمانى كه طلايى شود كه تقريبا ٢٠ دقيقه زمان ميخواهد
نکته: چون خمير يوفكا نازك است معمولا ٢ تا ٤ لايه براى پيچيدن مواد استفاده كنيد اگر هم خمير شكست با روغن و سفيده به لايه پايينى بچسبانيد
نکته: اگر نخواستید از فر استفاده کنید مینوانید داخل تابه کارال سرخ کنید
نکته: مواد داخل رولت را هم میتوانید عوض كنيد مثلا با سيب زمينى داخلش را پر كنيد