• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

صفحه اصلی / آموزش آشپزی / طرز تهیه رولت گوشت با خمیر یوفکا در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه رولت گوشت با خمیر یوفکا در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه رولت گوشت با خمیر یوفکا در کارگاه اشپزی کارال

طرز تهیه رولت گوشت با خمیر یوفکا در کارگاه آشپزی کارال

مواد لازم برای تهیه رولت گوشت با خمیر یوفکا در کارگاه آشپزی کارال:

 

مواد لازم مقدار
فلفل دلمه اى 1عدد نگینی خرد شده
ذرت پخته 2قاشق غذا خوری
قارچ 3عدد اسلایس شده
رب گوجه فرنگى 1قاشق غذا خوری
نمك و فلفل و روغن مايع به میران لازم
تخم مرغ 1 عدد
خمير يوفكا 1بسته
ماست 1قاشق غذاخوری
پياز 1عدد
کنجد به مقدار لازم

 

طرز تهیه رولت گوشت با خمیر یوفکا در کارگاه آشپزی کارال:

ابتدا يك قاشق و نيم روغن را داخل  تابه کارال بريزيد و پيازها را  تفت بدهید تا طلايى شود  بعد گوشت را اضافه كنيد ،مواد رو كنار تابه جمع كنيد و فلفل دلمه اى و بعد قارچ را اضافه كنيد و تفت دهید و در آخر رب گوجه و نمك و فلفل و ذرت رو اضافه كنيد. آب مواد بايد كاملا كشيده شود و در حرارت بالا همه اين مراحل باید انجام شود خمير يوفكا را از حالت انجماد در بياوريد و ورقه ها را از هم جدا كنيد حالا يك عدد تخم مرغ رو داخل كاسه بشكونيد و زرده و سفيده را از هم جدا كنيد و زرده را با زعفران دم كرده مخلوط کنید حالا سفيده را با يك قاشق غذاخورى روغن و يك قاشق ماست با هم مخلوط كنيد.داخل يک سينى بزرگ يك لايه خمير را پهن كنيد و روشو با قلم از مواد سفيده و روغن بپوشونید حالا مواد را از دو انگشت پايين تر روى خمير  بریزید و رول کنید و روي رولت ها را با مخلوط زرده و زعفران بپوشانید و روی ان را كنجد بریزید رولت ها آمادست داخل سينى فر كاغذ روغنى بگذارید و رولت ها را داخلش بچینید و بگذارید داخل فر در (دماى ١٨٠ درجه سانتى گراد) تا زمانى كه طلايى شود كه تقريبا ٢٠ دقيقه زمان ميخواهد

نکته: چون خمير يوفكا نازك است معمولا ٢ تا ٤ لايه براى پيچيدن مواد استفاده كنيد اگر هم خمير شكست با روغن و سفيده به لايه پايينى بچسبانيد

نکته: اگر نخواستید از فر استفاده کنید مینوانید داخل تابه کارال سرخ کنید

نکته: مواد داخل رولت را هم  میتوانید عوض كنيد مثلا با سيب زمينى داخلش را پر كنيد

 

 

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نماد الکترونیک شرکت کارال