طرز تهیه رولت گوشت در ظروف کارال
مواد لازم برای تهیه رولت گوشت در ظروف کارال :
مواد لازم | مقدار |
گوشت چرخ کرده (کم چرب) | 500 گرم |
پیاز رنده شده متوسط | یک عدد |
تخم مرغ | یک عدد |
پودر آویشن | یک قاشق چایخوری |
فلفل سیاه (پودر شده) | به مقدار لازم |
تخم مرغ پخته شده | 4 عدد |
جعفری تازه (ساطوری شده) | 2 قاشق سوپ خوری |
هویچ (پخته شده) | 200 گرم |
پیاز داغ | یک قاشق سوپ خوری |
رب گوجه فرنگی | یک قاشق سوپ خوری |
زعفران (حل شده در آب) | یک قاشق سوپ خوری |
طرز تهیه رولت گوشت در ظروف کارال :
گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز، یک عدد تخم مرغ، نمک و فلفل و آویشن خوب ورز دهید تا یکدست شود. نیمی از مخلوط را در غذاساز ریخته و مخلوط کنید. بعد از آن دو قسمت گوشت را دوباره با هم مخلوط کنید و برای یک ساعت مایه گوشت را در یخچال استراحت دهید. یک کیسه فریزر را برش زده و باز کنید گوشت را به شکل یک مستطیل روی کیسه باز کنید. تخممرغ پخته شده، هویچ و جعفری را وسط گوشت قرار دهید و گوشت را محکم بپیچید و برای 30 دقیقه در یخچال قرار دهید. یکی از ظروف مناسب کارال را روی حرارت قرار داده تا گرم شود. روغن اضافه کرده و پیاز داغ و رب را در آن تفت دهید، کمی آب ریخته تا آب جوش بیاید.
تابه بزرگ کارال را کاملاً گرم کرده کمی روغن بریزید و رولت را به آرامی سرخ کنید بعد از آن سس در حال جوشیدن را روی رولت بریزید و اجازه دهید آب دوباره جوش بیاید در این مرحله حرارت را کم کرده در ظرف را ببندید و رولت را برای حداقل یک ساعت بپزید تا آب سس غلیظ شده و در آخر رولت را برش زده و سرو کنید.