• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

صفحه اصلی / آموزش آشپزی / انواع پلو / طرز تهیه زیره پلو با مرغ دمی زیره کرمان در ظروف کارال

طرز تهیه زیره پلو با مرغ دمی زیره کرمان در ظروف کارال

طرز تهیه زیره پلو با مرغ دمی زیره کرمان در ظروف کارال

طرز تهیه زیره پلو با مرغ دمی زیره کرمان در ظروف کارال

مواد لازم برای طرز تهیه زیره پلو با مرغ دمی زیره کرمان در ظروف کارال :

 

مواد لازم مقدار
برنج 4 پیمانه
مرغ (خرد شده بدون پوست) حدود یک کیلو
زیره سیاه (شسته شده) یک چهارم پیمانه (3 قاشق سوپ خوری)
زعفران (حل شده در آب) 3 قاشق سوپ خوری
زردچوبه یک قاشق چای خوری
پیاز (خرد شده) یک عدد متوسط
پیاز (سرخ شده) 2 قاشق سوپ خوری
روغن به میزان لازم
نمک به میزان لازم


 

طرز تهیه زیره پلو با مرغ دمی زیره کرمان در ظروف کارال :

برنج را شسته و به همراه مقداری آب و نمک برای 2 تا 3 ساعت خیس کنید. مرغ را به همراه پیاز خرد شده، کمی زعفران، زردچوبه و نمک در قابلمه کارال بپزید. بعد از پخت از آب خارج کنید، آب مرغ را صاف کرده و کنار بگذارید. قابلمه کارال را روی شعله قرار داده کمی گرم کنید 3 قاشق سوپ خوری روغن به ظرف اضافه کرده و پیاز سرخ شده را در آن کمی تفت دهید، آب برنج را خالی کرده و برنج را در ظرف بریزید و برای 30 ثانیه برنج را تفت دهید، و به دنبال آن زعفران و زیره سیاه را به همراه آب مرغ به قابلمه اضافه کنید آب باید یک بندانگشت روی برنج را بگیرد. پخت را تا جمع شدن آب ادامه دهید. مرغ را روی برنج قرار داده کمی از برنج از اطراف روی مرغ بریزید و برنج را دم کنید. معمولاً بعد از 30 دقیقه دمی آماده است. دمی زیره را به همراه ترشی میل فرمائید.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نماد الکترونیک شرکت کارال