طرز تهیه سالاد برنج قهوه ای در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه سالاد برنج قهوه ای در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه سالاد برنج قهوه ای در کارگاه آشپزی کارال

مواد لازم برای تهیه سالاد برنج قهوه ای در کارگاه آشپزی کارال :

 

 

مواد لازم مقدار
برنج قهوه ای 250 گرم
پیاز متوسط (خلال شده) 1 عدد (ترجیحاً قرمز)
غلاف هل 4 عدد
میخک 4 عدد
انار (دانه شده) 1 عدد
گردو (کمی خرد شده) 100 گرم
پوست پرتقال (ژولین شده) 1 عدد
آب پرتقال 1 عدد
جعفری تازه (کمی خرد شده) 1 دسته تازه
روغن به میزان لازم

 

طرز تهیه سالاد برنج قهوه ای در کارگاه آشپزی کارال :

برنج را شسته و از دو ساعت قبل در مقداری آب خیس کنید، پس از این مدت برنج را در قابلمه کارال به روش کته آماده کنید اجازه دهید برنج کاملاً سرد شود. به کمک چنگال دانه ­های آن را با مقداری نمک و روغن جدا کنید (معمولاً برنج قهوه­ ای کمی چسبنده است). تابه کارال را گرم کرده، یک قاشق سوپ خوری روغن ریخته و روغن را داغ کنید. با کمک پشت چاقو ضربه ­ای به غلاف­ های هل زده تا کمی باز شوند، آن­ها را به همراه دانه­ های میخک به تابه اضافه کنید، برای 30 ثانیه ادویه را تفت دهید، سپس پیاز را اضافه کرده و کمی سرخ کنید تا پیاز نرم و شفاف شود. بعد از این مدت تابه کارال را از روی حرارت برداشته اجازه دهید پیاز خشک شود. قبل از سرو سالاد تمام مواد به غیر از جعفری را مخلوط کرده سالاد را در ظرف مورد نظر کشیده و روی آن جعفری بپاشید و به همراه برش ­های پرتقال سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دستورات آشپزی یگر

سبد خرید
فروشگاه
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری

تندیس پرستیژ مدیریتی شرکت کارال

از جمله با ارزش­ترین افتخارات کارال در سال های جاری، انتخاب کارال به عنوان برترین مجموعه ایرانی در زمینه رعایت حقوق مصرف­ کنندگان است. این افتخار بزرگ در سال 1393 و بر اساس برنامه ­ریزی و تلاش بسیار از طرف مدیران این مجموعه در جهت افزایش استانداردهای مربوط به خدمات ویژه به مشتریان بدست آمد، ما تلاش می­کنیم به مراحلی بالاتر از رضایت در میان  مصرف­ کنندگان خود دست یابیم. این تندیس از طرف جناب آقای سید محمّد جعفری رئیس انجمن ملّی حمایت از حقوق مصرف ­کنندگان به کارال اهداء شد تا تأکید مجددی باشد بر اهمیت و جایگاه ویژۀ مشتریان کارال.

تندیس رضایتمندی مشتری کارال از انجمن ملی حمایت از حقوق مصرف کنندگان

از جمله با ارزش­ترین افتخارات کارال در سال های جاری، انتخاب کارال به عنوان برترین مجموعه ایرانی در زمینه رعایت حقوق مصرف­ کنندگان است. این افتخار بزرگ در سال 1393 و بر اساس برنامه ­ریزی و تلاش بسیار از طرف مدیران این مجموعه در جهت افزایش استانداردهای مربوط به خدمات ویژه به مشتریان بدست آمد، ما تلاش می­کنیم به مراحلی بالاتر از رضایت در میان  مصرف­ کنندگان خود دست یابیم. این تندیس از طرف جناب آقای سید محمّد جعفری رئیس انجمن ملّی حمایت از حقوق مصرف ­کنندگان به کارال اهداء شد تا تأکید مجددی باشد بر اهمیت و جایگاه ویژۀ مشتریان کارال.

تندیس رضایتمندی مشتری کارال از انجمن ملی حمایت از حقوق مصرف کنندگان

تندیس استاندارد و جایزه بین المللی ضمانت کیفیت کالا در صنعت لوازم و تجهیزات آشپزخانه ( آیتک )

شرکت کارال مفتخر به دریافت تندیس استاندارد و جایزه بین المللی ضمانت کیفیت کالا در صنعت لوازم و تجهیزات آشپزخانه ( آیتک ) از سوی کشور آلمان در مرداد ماه 1395 می باشد.

تندیس استاندارد و جایزه بین المللی ضمانت کیفیت کالا در صنعت لوازم و تجهیزات آشپزخانه ( آیتک )