• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

صفحه اصلی / آموزش آشپزی / انواع سالاد / طرز تهیه سالاد برنج قهوه ای در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه سالاد برنج قهوه ای در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه سالاد برنج قهوه ای در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه سالاد برنج قهوه ای در کارگاه آشپزی کارال

مواد لازم برای تهیه سالاد برنج قهوه ای در کارگاه آشپزی کارال :

 

 

مواد لازم مقدار
برنج قهوه ای 250 گرم
پیاز متوسط (خلال شده) 1 عدد (ترجیحاً قرمز)
غلاف هل 4 عدد
میخک 4 عدد
انار (دانه شده) 1 عدد
گردو (کمی خرد شده) 100 گرم
پوست پرتقال (ژولین شده) 1 عدد
آب پرتقال 1 عدد
جعفری تازه (کمی خرد شده) 1 دسته تازه
روغن به میزان لازم

 

طرز تهیه سالاد برنج قهوه ای در کارگاه آشپزی کارال :

برنج را شسته و از دو ساعت قبل در مقداری آب خیس کنید، پس از این مدت برنج را در قابلمه کارال به روش کته آماده کنید اجازه دهید برنج کاملاً سرد شود. به کمک چنگال دانه ­های آن را با مقداری نمک و روغن جدا کنید (معمولاً برنج قهوه­ ای کمی چسبنده است). تابه کارال را گرم کرده، یک قاشق سوپ خوری روغن ریخته و روغن را داغ کنید. با کمک پشت چاقو ضربه ­ای به غلاف­ های هل زده تا کمی باز شوند، آن­ها را به همراه دانه­ های میخک به تابه اضافه کنید، برای 30 ثانیه ادویه را تفت دهید، سپس پیاز را اضافه کرده و کمی سرخ کنید تا پیاز نرم و شفاف شود. بعد از این مدت تابه کارال را از روی حرارت برداشته اجازه دهید پیاز خشک شود. قبل از سرو سالاد تمام مواد به غیر از جعفری را مخلوط کرده سالاد را در ظرف مورد نظر کشیده و روی آن جعفری بپاشید و به همراه برش ­های پرتقال سرو کنید.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نماد الکترونیک شرکت کارال