• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

صفحه اصلی / آموزش آشپزی / انواع سالاد / طرز تهیه سالاد مدیترانه ای در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه سالاد مدیترانه ای در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه سالاد مدیترانه ای در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه سالاد مدیترانه ای در کارگاه آشپزی کارال

مواد لازم برای طرز تهیه سالاد مدیترانه ای در کارگاه آشپزی کارال :

 

مواد لازم مقدار
کاهو رسمی (تمیزشده) 1 عدد متوسط
خیار 1 عدد بزرگ
گوجه فرنگی 1 عدد بزرگ
پیاز قرمز یا سفید یک عدد متوسط
پنیر فتا 200 گرم
نان تست قهوه ­ای یا سفید 3 ورق
روغن زیتون 4 قاشق سوپ خوری
سس خردل 1 قاشق مرباخوری
شکر یک قاشق سوپ خوری سرصاف
نمک به میزان لازم
پودر فلفل سیاه به میزان لازم


 

طرز تهیه سالاد مدیترانه ای در ظروف کارال :

کاهوی تمیز را خرد کرده و کنار بگذارید، خیار را با پوست نیم حلقه کرده، گوجه فرنگی را درشت خرد کرده (اگر مایل بودید می­توانید گوجه فرنگی را فیله کنید) پیاز را خلالی نازک کرده و کنار بگذارید.

نان تست را برش زده و به شکل حبه قندی متوسط درآورید. در تابه کارال یا در فر گرم شده تست کنید روی نان کمی روغن زیتون و آبلیمو ریخته و هم بزنید. تا روغن و آبلیمو به خورد نان برود. پنیر را حبه قندی متوسط کرده و کنار بگذارید.

باقی مانده روغن زیتون، خردل، شکر، نمک، پودر فلفل سیاه و آب لیمو را مخلوط کرده و ابتدا مقداری روی کاهو ریخته هم بزنید بعد تمام سالاد را در ظرفی زیبا چیده مابقی سس را در سس ­خوری ریخته و کنار سالاد سرو کنید.

نکته: سس حتماً در زمان سرو اضافه شود تا شکل سبزیجات عوض نشود.

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نماد الکترونیک شرکت کارال