طرز تهیه سالاد مدیترانه ای در کارگاه آشپزی کارال
مواد لازم برای طرز تهیه سالاد مدیترانه ای در کارگاه آشپزی کارال :
مواد لازم | مقدار |
کاهو رسمی (تمیزشده) | 1 عدد متوسط |
خیار | 1 عدد بزرگ |
گوجه فرنگی | 1 عدد بزرگ |
پیاز قرمز یا سفید | یک عدد متوسط |
پنیر فتا | 200 گرم |
نان تست قهوه ای یا سفید | 3 ورق |
روغن زیتون | 4 قاشق سوپ خوری |
سس خردل | 1 قاشق مرباخوری |
شکر | یک قاشق سوپ خوری سرصاف |
نمک | به میزان لازم |
پودر فلفل سیاه | به میزان لازم |
طرز تهیه سالاد مدیترانه ای در ظروف کارال :
کاهوی تمیز را خرد کرده و کنار بگذارید، خیار را با پوست نیم حلقه کرده، گوجه فرنگی را درشت خرد کرده (اگر مایل بودید میتوانید گوجه فرنگی را فیله کنید) پیاز را خلالی نازک کرده و کنار بگذارید.
نان تست را برش زده و به شکل حبه قندی متوسط درآورید. در تابه کارال یا در فر گرم شده تست کنید روی نان کمی روغن زیتون و آبلیمو ریخته و هم بزنید. تا روغن و آبلیمو به خورد نان برود. پنیر را حبه قندی متوسط کرده و کنار بگذارید.
باقی مانده روغن زیتون، خردل، شکر، نمک، پودر فلفل سیاه و آب لیمو را مخلوط کرده و ابتدا مقداری روی کاهو ریخته هم بزنید بعد تمام سالاد را در ظرفی زیبا چیده مابقی سس را در سس خوری ریخته و کنار سالاد سرو کنید.
نکته: سس حتماً در زمان سرو اضافه شود تا شکل سبزیجات عوض نشود.