• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

صفحه اصلی / آموزش آشپزی / طرز تهیه شیرینی ماکارون در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه شیرینی ماکارون در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه شیرینی ماکارون در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه شیرینی ماکارون در کارگاه آشپزی کارال

مواد لازم برای تهیه شیرینی ماکارون در کارگاه آشپزی کارال :

مواد لازم
مقدار
پودر قند(شکر قنادی) 175گرم
آرد بادام 125گرم
سفیده تخم مرغ 3عدد
شکر دانه ریز 75گرم
رنگ خوراکی 2تا 3 قطره
اسانس و عصاره به مقدار دلخواه
کره نرم شده 150گرم
پودر قند 75گرم

طرز تهیه شیرینی ماکارون در کارگاه آشپزی کارال :

ابتدا فر را روی دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید سپس پودر قند و آرد بادام را باهم مخلوط کنید و آنقدر هم بزنید تا یک ترکیب نرم و لطیف داشته باشید داخل یک  کاسه،سفیده های تخم مرغ را با کمی نمک مخلوط کنید بعد کم کم شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا غلیظ و یکدست شود. در این مرحله می توانید بنا به سلیقه و نوع ماکارونی که می خواهید درست کنید عصاره و طعم دلخواهتان را به این مخلوط (اصطلاحا مرنگ) اضافه کنید. نصف پودر قند و آرد بادام را به مرنگ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.بقیه ترکیب را هم اضافه کنید و با استفاده از لیسک، مخلوط را هم بزنید تا قوام بیاید تا وقتی از لیسک پایین می ریزد غلظتی براق و یکدست داشته باشید مواد را داخل قیف بریزید و ماسوره با دهانه 1 سانتیمتری به آن وصل کنید. روی 2 تا سینی شیرینی پزی کاغذ روغنی بگذارید و با کمک قیف و ماسوره، خمیرهای گرد و کوچکی به عرض 3 سانتیمتر درست کنید اجازه دهید ماکارون ها به مدت 10تا15 دقیقه در دمای اتاق بماند تا سطح آن رویه ببندد و مقداری سفت شود.به این نکته توجه کنید که بعد از این مدت باید بتوانید ماکارون ها را به آرامی لمس کنید بدون اینکه خمیر به انگشتتان بچسبد. ماکارون ها را به مدت 15 دقیقه داخل فر بگذارید.سپس سینی ها را در بیاورید و بگذارید خنک شود.

تا زمانی که خنک شود، مواد داخل ماکارون ها را آماده کنید: داخل یک کاسه، کره را آنقدر هم بزنید تا روشن و پفدار شود. سپس پودر قند را اضافه و مخلوط کنید در این مرحله میتوانید به مواد میانی، رنگ و طعم اضافه کنید. مقداری از مواد را بردارید و روی یکی از ماکارون ها بریزید و یک ماکارون دیگر هم روی آن بگذارید و کمی فشار دهید تا ساندویچی شود

ماکارون ها آماده است. نوش جان

 

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نماد الکترونیک شرکت کارال