• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

صفحه اصلی / آموزش آشپزی / طرز تهیه ماهی سالمون یا قزل آلای رژیمی

طرز تهیه ماهی سالمون یا قزل آلای رژیمی

طرز تهیه ماهی سالمون یا قزل آلای رژیمی در ظروف کارال

طرز تهیه ماهی سالمون یا قزل آلای رژیمی در ظروف کارال

مواد لازم برای طرز تهیه ماهی سالمون یا قزل آلای رژیمی در ظروف کارال :

 

مواد لازم ( برای دو نفر )
مقدار
ماهی (فیله بدون پوست و استخوان) 1 عدد متوسط
شبت (خرد شده) یک دسته کوچک
پنیر موتزارلا یا پنیر چدار و موتزارلا 50 گرم
روغن زیتون 2 قاشق سوپ خوری
لیمو تازه 1 عدد کوچک
پاپریکای تند یا فلفل تند یک قاشق چایخوری
پودر گشنیز یک قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
نمک به میزان لازم
انواع سبزیجات (شامل کدو، کلم بروکلی، هویج و تره فرنگی) یه میزان دلخواه


 

طرز تهیه ماهی سالمون یا قزل آلای رژیمی در ظروف کارال :

فر را روی دمای 180 تا 200 درجه سانتی گراد از یک ربع قبل روشن کنید.

سبزیجات را به شکل دلخواه خرد کرده و در تابه کارال کمی به همراه فلفل و نمک تفت دهید، نیمی از آب لیمو و مقداری پوست لیمو روی آن بریزید و کنار بگذارید، سبزیجات نباید زیاد پخته باشد.

ماهی را با پاپریکا، پودر فلفل سیاه، پودر گشنیز و نمک مزه دار کرده به آن آبلیموی تازه و روغن زیتون بزنید. شبت را روی سطح فیله ریخته نیمی از پنیر را روی فیله ها ریخته و آنها را رول کنید . ماهیتابه کارال  را چرب کرده و فیله ها را در آن قرار داده و برای 5 تا 7 دقیقه در فر بپزید. از فر در آورده مابقی پنیر را روی رول ها ریخته و برای یک دقیقه در فر گریل کنید تا روی رول ها طلایی شود.

رول ماهی ها را با سبزیجات و پوره سیب زمینی سرو کنید.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نماد الکترونیک شرکت کارال