• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

صفحه اصلی / آموزش آشپزی / انواع پلو / طرز تهیه هویج پلو در ظروف کارال

طرز تهیه هویج پلو در ظروف کارال

طرز تهیه هویج پلو در ظروف کارال

طرز تهیه هویج پلو در ظروف کارال

مواد لازم برای طرز تهیه هویج پلو در ظروف کارال :

 

مواد لازم مقدار
برنج 500 گرم
هویج تازه 600 گرم
شکر 100 گرم (یا به ذائقه)
هل سبز 2 عدد
گلاب 2 قاشق سوپ خوری
دارچین یک چهارم قاشق چایخوری
کره 50 گرم
روغن 3 قاشق سوپ­خوری
نمک به میزان لازم
زعفران به میزان لازم
 بادام و پسته خلال شده جهت تزئین


 

طرز تهیه هویج پلو در ظروف کارال :

برنج را شسته و به همراه نمک و آب ولرم برای حداقل 3 ساعت خیس کنید. هویچ را شسته، پوست کنده و خلال کبریتی نازک کنید یا از دستگاه خلال کن رد کنید.

ماهیتابه کارال را کمی گرم می کنیم و سپس روغن میریزیم و آن را گرم کرده هویج را کمی تفت دهید، شکر را به آن اضافه کرده یک پیمانه آب اضافه کنید و هویج را شیرین کنید حداکثر باید در پایان پخت 2 قاشق سوپ­خوری شیره در کف ظرف باقی­مانده باشد.

مقداری آب را جوش آورده هل سبز را به آب اضافه کنید و چلو را آماده کنید. ته ظرف را به روش ته­ دیگ مورد نظر خود آماده کنید. دارچین را به برنج اضافه کرده 2 قاشق سوپ­خوری زعفران ریخته و برنج را دم کنید.

در مرحله سرو غذا گلاب و کره را به هویج پخته شده اضافه کنید و هنگام کشیدن برنج با برنج مخلوط کنید. روی برنج را با خلال پسته شسته شده و یا بادام تزئین کنید و به همراه مرغ پخته شده یا گوشت سرگنجشکی شده سرو کنید.

نکته: هویج را می­توانید به همراه برنج دم کنید ولی امکان سوختن ته ­دیگ به دلیل شیره هویج وجود دارد.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نماد الکترونیک شرکت کارال