طرز تهیه هویج پلو در ظروف کارال

طرز تهیه هویج پلو در ظروف کارال

طرز تهیه هویج پلو در ظروف کارال

مواد لازم برای طرز تهیه هویج پلو در ظروف کارال :

 

مواد لازم مقدار
برنج 500 گرم
هویج تازه 600 گرم
شکر 100 گرم (یا به ذائقه)
هل سبز 2 عدد
گلاب 2 قاشق سوپ خوری
دارچین یک چهارم قاشق چایخوری
کره 50 گرم
روغن 3 قاشق سوپ­خوری
نمک به میزان لازم
زعفران به میزان لازم
 بادام و پسته خلال شده جهت تزئین


 

طرز تهیه هویج پلو در ظروف کارال :

برنج را شسته و به همراه نمک و آب ولرم برای حداقل 3 ساعت خیس کنید. هویچ را شسته، پوست کنده و خلال کبریتی نازک کنید یا از دستگاه خلال کن رد کنید.

ماهیتابه کارال را کمی گرم می کنیم و سپس روغن میریزیم و آن را گرم کرده هویج را کمی تفت دهید، شکر را به آن اضافه کرده یک پیمانه آب اضافه کنید و هویج را شیرین کنید حداکثر باید در پایان پخت 2 قاشق سوپ­خوری شیره در کف ظرف باقی­مانده باشد.

مقداری آب را جوش آورده هل سبز را به آب اضافه کنید و چلو را آماده کنید. ته ظرف را به روش ته­ دیگ مورد نظر خود آماده کنید. دارچین را به برنج اضافه کرده 2 قاشق سوپ­خوری زعفران ریخته و برنج را دم کنید.

در مرحله سرو غذا گلاب و کره را به هویج پخته شده اضافه کنید و هنگام کشیدن برنج با برنج مخلوط کنید. روی برنج را با خلال پسته شسته شده و یا بادام تزئین کنید و به همراه مرغ پخته شده یا گوشت سرگنجشکی شده سرو کنید.

نکته: هویج را می­توانید به همراه برنج دم کنید ولی امکان سوختن ته ­دیگ به دلیل شیره هویج وجود دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دستورات آشپزی یگر

سبد خرید
فروشگاه
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری

تندیس پرستیژ مدیریتی شرکت کارال

از جمله با ارزش­ترین افتخارات کارال در سال های جاری، انتخاب کارال به عنوان برترین مجموعه ایرانی در زمینه رعایت حقوق مصرف­ کنندگان است. این افتخار بزرگ در سال 1393 و بر اساس برنامه ­ریزی و تلاش بسیار از طرف مدیران این مجموعه در جهت افزایش استانداردهای مربوط به خدمات ویژه به مشتریان بدست آمد، ما تلاش می­کنیم به مراحلی بالاتر از رضایت در میان  مصرف­ کنندگان خود دست یابیم. این تندیس از طرف جناب آقای سید محمّد جعفری رئیس انجمن ملّی حمایت از حقوق مصرف ­کنندگان به کارال اهداء شد تا تأکید مجددی باشد بر اهمیت و جایگاه ویژۀ مشتریان کارال.

تندیس رضایتمندی مشتری کارال از انجمن ملی حمایت از حقوق مصرف کنندگان

از جمله با ارزش­ترین افتخارات کارال در سال های جاری، انتخاب کارال به عنوان برترین مجموعه ایرانی در زمینه رعایت حقوق مصرف­ کنندگان است. این افتخار بزرگ در سال 1393 و بر اساس برنامه ­ریزی و تلاش بسیار از طرف مدیران این مجموعه در جهت افزایش استانداردهای مربوط به خدمات ویژه به مشتریان بدست آمد، ما تلاش می­کنیم به مراحلی بالاتر از رضایت در میان  مصرف­ کنندگان خود دست یابیم. این تندیس از طرف جناب آقای سید محمّد جعفری رئیس انجمن ملّی حمایت از حقوق مصرف ­کنندگان به کارال اهداء شد تا تأکید مجددی باشد بر اهمیت و جایگاه ویژۀ مشتریان کارال.

تندیس رضایتمندی مشتری کارال از انجمن ملی حمایت از حقوق مصرف کنندگان

تندیس استاندارد و جایزه بین المللی ضمانت کیفیت کالا در صنعت لوازم و تجهیزات آشپزخانه ( آیتک )

شرکت کارال مفتخر به دریافت تندیس استاندارد و جایزه بین المللی ضمانت کیفیت کالا در صنعت لوازم و تجهیزات آشپزخانه ( آیتک ) از سوی کشور آلمان در مرداد ماه 1395 می باشد.

تندیس استاندارد و جایزه بین المللی ضمانت کیفیت کالا در صنعت لوازم و تجهیزات آشپزخانه ( آیتک )