طرز تهیه هویج پلو در ظروف کارال
مواد لازم برای طرز تهیه هویج پلو در ظروف کارال :
مواد لازم | مقدار |
برنج | 500 گرم |
هویج تازه | 600 گرم |
شکر | 100 گرم (یا به ذائقه) |
هل سبز | 2 عدد |
گلاب | 2 قاشق سوپ خوری |
دارچین | یک چهارم قاشق چایخوری |
کره | 50 گرم |
روغن | 3 قاشق سوپخوری |
نمک | به میزان لازم |
زعفران | به میزان لازم |
بادام و پسته خلال شده | جهت تزئین |
طرز تهیه هویج پلو در ظروف کارال :
برنج را شسته و به همراه نمک و آب ولرم برای حداقل 3 ساعت خیس کنید. هویچ را شسته، پوست کنده و خلال کبریتی نازک کنید یا از دستگاه خلال کن رد کنید.
ماهیتابه کارال را کمی گرم می کنیم و سپس روغن میریزیم و آن را گرم کرده هویج را کمی تفت دهید، شکر را به آن اضافه کرده یک پیمانه آب اضافه کنید و هویج را شیرین کنید حداکثر باید در پایان پخت 2 قاشق سوپخوری شیره در کف ظرف باقیمانده باشد.
مقداری آب را جوش آورده هل سبز را به آب اضافه کنید و چلو را آماده کنید. ته ظرف را به روش ته دیگ مورد نظر خود آماده کنید. دارچین را به برنج اضافه کرده 2 قاشق سوپخوری زعفران ریخته و برنج را دم کنید.
در مرحله سرو غذا گلاب و کره را به هویج پخته شده اضافه کنید و هنگام کشیدن برنج با برنج مخلوط کنید. روی برنج را با خلال پسته شسته شده و یا بادام تزئین کنید و به همراه مرغ پخته شده یا گوشت سرگنجشکی شده سرو کنید.
نکته: هویج را میتوانید به همراه برنج دم کنید ولی امکان سوختن ته دیگ به دلیل شیره هویج وجود دارد.