طرز تهیه پاستا با سس مارینرا در ظروف کارال
مواد لازم برای طرز تهیه پاستا با سس مارینرا در ظروف کارال :
مواد لازم | مقدار |
کنسرو گوجه فرنگی (پوست کنده) | 400 گرم (جایگزین ندارد) |
رب گوجه فرنگی | 170 گرم |
جعفری (ساطور شده) | 4 قاشق غذا خوری |
سیر | یک حبه |
پودر اورگانو | 1 قاشق چای خوری |
شکر | 1 قاشق چای خوری |
نمک | 1 قاشق چای خوری |
فلفل سیاه | یک چهارم قاشق چای خوری |
روغن زیتون | 7 قاشق سوپ خوری |
پیاز (خیلی ریز شده) | یک سوم پیمانه |
پاستا | 500 گرم |
طرز تهیه پاستا با سس مارینرا در ظروف کارال :
پیاز خرد شده را به همراه سیر در ماهیتابه کارال کمی تفت داده، گوجه فرنگی، رب گوجه فرنگی، جعفری، سیر، اورگانو، نمک و فلفل را در مخلوط کن ریخته خوب مخلوط کنید و بعد به پیاز اضافه کرده و 30 دقیقه روی شعله ملایم بپزید. اگر مایل بودید یک عدد قرص عصاره مرغ به آن اضافه کنید.سس مارینرا را می توانید با هر نوع پاستا یا پیتزا سرو کنید.