• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

صفحه اصلی / آموزش آشپزی / انواع پلو / طرز تهیه پلو بحرینی در ظروف کارال

طرز تهیه پلو بحرینی در ظروف کارال

طرز تهیه پلو بحرینی در ظروف کارال

طرز تهیه پلو بحرینی در ظروف کارال

مواد لازم برای  تهیه پلو بحرینی در ظروف کارال :

 

مواد لازم (برای 4 نفر) مقدار
برنج 3 پیمانه
فیله مرغ 8 عدد
پیاز متوسط 4عدد
گردو و خلال بادام یک لیوان
کشمش پلویی نصف لیوان
لیمو عمانی 2 عدد
ادویه پلویی به میزان لازم
دارچین و زردچوبه به میزان لازم
زعفران دم کرده 3 قاشق غذا خوری

 

طرز تهیه پلو بحرینی در ظروف کارال :

ابتدا برنج را شسته و کمي نمک مي زنيم و مدت دو ساعت قبل از پخت خيس مي کنيم. ماهیتابه کارال را گرم کرده و سپس روغن ریخته و پيازها را تفت می دهیم. كمي زردچوبه زده وتكه هاي مرغ ها را به تابه کارال اضافه كرده و تفت می دهیم.2 عدد ليموعماني ( پودرليمو ) و نمك و فلفل را اضافه کرده و مي گذاريم بپزند. آب مرغ بايد زياد باشد، زيرا براي دم کردن برنج از آب مرغ استفاده مي شود.

مواد روي برنج:

پيازها را پوست کنده و خلال کرده و درتابه کارال که از قبل گرم شده سرخ مي کنيم تا کاملا طلايي شوند. كشمش ، گردو خردشده ، خلال بادام را در تابه کارال كمي تفت داده و نمك و فلفل سياه و پودر ليمو عماني و سه قاشق زعفران دمكرده اضافه ميكنيم و براي تزيين پلو استفاده مي کنيم.

بعد از پخت مرغ ها، آب آن را جدا کرده و در قابلمه کارال که پيازها در آن هستند ، مي ريزيم تا بجوشد.

نمک برنج را شسته و در قابلمه ی آب مرغ مي ريزيم و مي گذاريم با حرارت نسبتا متوسط بجوشد تا آب آن تمام شود.

سپس قبل از اين که برنج را دم کنيم، مقداري ادويه ي پلويي و دارچين روي آن مي پاشيم و در قابلمه کارال پلو را دم مي کنيم. کشمش، گردو و خلال بادام را با نيمي از پيازهاي سرخ شده در تابه کارال تفت داده و پودر ليمو عماني روي آن مي پاشيم.

بعد از دم کشيدن پلو، با کفگير پلو را مخلوط مي کنيم تا ادويه و دارچين با پلو مخلوط شوند. سپس کمي به برنج روغن زده و در ديس مي کشيم. بنابه سليقه خودتان می توانید روي برنج را با گوشت و مخلفات تزيين كنيد.

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نماد الکترونیک شرکت کارال