• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

صفحه اصلی / آموزش آشپزی / طرز تهیه کبه عربی در ظروف کارال

طرز تهیه کبه عربی در ظروف کارال

طرز تهیه کبه عربی در ظروف کارال

طرز تهیه کبه عربی در ظروف کارال

مواد لازم برای تهیه کبه عربی در ظروف کارال :

مواد لازم مقدار
برنج  6پیمانه
نمک و فلفل  به مقدار لازم
زرد چوبه  1/2ق غذاخوری + 1 ق چای خوری
گوشت چرخ کرده  250گرم
پیاز متوسط  2عدد
سیب زمینی متوسط  4عدد
روغن سرخ کردنی  به مقدار لازم
سبزی معطر  200 گرم
خلال بادام  به مقدار دلخواه

طرز تهیه تهیه کبه عربی در ظروف کارال :

ابتدا مواد داخل کبه را درست میکنید. ۳ عدد سیب زمینی را نگینی خرد کنید و تابه کارال را روی شعله بگذارید و سیب زمینی ها را داخلش ریخته و تفت دهید تا نرم و طلایی رنگ شود. سیب زمینی ها را داخل بشقاب بریزید و کنار بگذارید.  پیاز ها را خرد کنید و تفت دهید تا طلایی رنگ شود سپس گوشت چرخ کرده را همراه نمک، فلفل، ۱قاشق چای خوری زرد چوبه به آن اضافه کنید و بگذارید تا گوشت پخته شود سپس سبزیجات معطر خرد شده را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید. در  این مرحله سیب زمینی سرخ شده و خلال بادام را روی گوشت بریزید و یک تا دو دقیقه تفت دهید. مواد داخلی کبه آماده است.

برای درست کردن برنج، ابتدا برنج را داخل قابلمه کارال بریزید و آب را به آن اضافه کنید و مقداری نمک و نصف قاشق زرد چوبه را هم اضافه کنید. یک عدد سیب زمینی کوچک را روی برنج بگذارید و برنج را دم کنید. به این صورت سیب زمینی همزمان با برنج پخته میشود. در درست کردن کبه، برنج نباید خیلی نرم شود به همین علت مقدار آب کمتری از حالت معمول نیاز دارد. وقتی برنج آماده شد سیب زمینی پخته شده را پوست کنید و به چهار قسمت تقسیم کنید. برنج را با سیب زمینی چرخ کنید. میتوانید به جای چرخ کردن از کوبیدن هم استفاده کنید. برنج چرخ شده را به شکل کوفته هایی به اندازه یک پرتغال متوسط دربیاورید. موقع درست کردن کبه یک کاسه آب کنار دست خود بگذارید و هر بار مقداری دستتان را خیس کنید. یکی از کوفته های برنجی را بردارید و روی دستتان باز کنید و یکی دو قاشق از مواد را داخل آن بریزید و بپیچید  سپس داخل روغن سرخ کنید و نوش جان کنید.

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نماد الکترونیک شرکت کارال