طرز تهیه کریسپی فینگرز بادمجان در ظروف کارال
مواد لازم برای تهیه کریسپی فینگرز بادمجان در ظروف کارال :
مواد لازم |
مقدار |
آرد برنج | نصف پیمانه |
پونه کوهی یا اورگانو | نصف قاشق چای خوری |
بادمجون بزرگ | 2عدد |
تخم مرغ | 1عدد |
ادویه هندی چات ماسالا | نصف قاشق چای خوری |
آرد سوخاری | نصف پیمانه |
نمک | به مقدار لازم |
فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه تهیه کریسپی فینگرز بادمجان در ظروف کارال :
ابتدا بادمجان ها را به صورت نوار های هم اندازه برش دهید و ۳۰ دقیقه داخل آب نمک بگذارید. و درون یک کاسه تخم مرغ،نمک،فلفل و پونه کوهی یا اورگانو را با هم مخلوط کنید. بادمجان های برش خورده را ابتدا داخل آرد برنج سپس در تخم مرغ و دوباره داخل آرد برنج و در تخم مرغ و در آخر در آرد سوخاری بغلتانید. داخل تابه کارال روغن را داغ کنید و بادمجان ها را سرخ کنید. در آخر روی بادمجان ها چات ماسالا بریزید و نوش جان کنید