• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

صفحه اصلی / آموزش آشپزی / طرز تهیه گراتن سیب زمینی در ظروف کارال

طرز تهیه گراتن سیب زمینی در ظروف کارال

طرز تهیه گراتن سیب زمینی در ظروف کارال

طرز تهیه گراتن سیب زمینی در ظروف کارال

مواد لازم برای تهیه گراتن سیب زمینی در ظروف کارال :

 

مواد لازم مقدار
سیب زمینی 600 گرم
خامه 100 گرم
آرد 2 قاشق غذاخوری
شیر 700 سی سی یا 2 لیوان
سیر له شده 2 حبه متوسط
کره 70 گرم
پنیر پیتزا 400 گرم
نمک،فلفل،پودر آویشن به میزان لازم
شوید اختیاری

 

طرز تهیه گراتن سیب زمینی در ظروف کارال :

سیب زمینی را به صورت گرد و یا چیپسی خرد کرده و به مدت 1 الی 2 دقیقه در آبجوش می‌ریزیم،سپس داخل آب سرد گذاشته و زمان می‌دهیم تا خشک شود. وک کارال را گرم کرده و سپس کره را می‌ریزیم،سیر را اضافه کرده، یک تفت کوچک می‌دهیم و بعدآرد را ریخته و به مدت 2 الی 3 دقیقه تفت می‌دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود ،بعد شیر را به آرامی به آرد اضافه کرده و هم می‌زنیم تا آرد کاملا یکدست شود.سس را مدام هم زده تا به غلظت مناسب برسد.درآخر نمک و فلفل و آویشن و شوید را اضافه کرده سس را کنار می‌گذاریم تا کمی از حرارتش کم شود بعد خامه را با کمی شیر رقیق کرده و کم کم به سس اضافه می‌کنیم.بعد از آماده شدن سس ،کف تابه کارال را کمی چرب کرده،یک لایه سیب زمینی می‌چینیم،پنیر را می‌ریزیم و بعد از سس لایه بعدی و سیب زمینی،سس و پنیر را می‌چینیم.لایه آخر باید با پنیر پوشانده شود.برای قرار دادن تابه کارال داخل فر، می توان دستگیره ها را جدا کرد و یا دور دسته ها فویل پیچید.فر را از قبل با دمای 180 تا 200 درجه سانتیگراد گرم کرده و ظرف کارال را  به مدت 45 دقیقه داخل فر می‌گذاریم. 10 دقیقه پایانی گریل را روشن کرده تا روی پنیر طلایی شود.

 

1 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نماد الکترونیک شرکت کارال