فلافل لبو

طرز تهیه فلافل لبو در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه فلافل لبو در کارگاه آشپزی کارال

مواد لازم برای طرز تهیه فلافل لبو در کارگاه آشپزی کارال:

 

مواد لازم
مقدار
چغندر خام، بدون پوست و رنده شده 2 عدد
کنسرو نخود، شسته و آبکشی شده یک قوطی ۴۰۰ گرمی
پیاز خرد شده ۱ عدد
روغن زیتون نصف قاشق غذاخوری
دارچین ۱ قاشق چایخوری
گشنیز ۱ قاشق چایخوری
خرده‌های نان نصف فنجان
ارده نصف فنجان
نشاسته ذرت ۲ قاشق چایخوری
روغن نباتی به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم

 

طرز تهیه فلافل لبو در کارگاه آشپزی کارال :

ابتدا پیاز را در روغن زیتون سرخ کرده بعد ادویه‌ها را اضافه کنید و اجازه دهید یک دقیقه دیگه تفت بخورد، سپس پیاز سرخ شده و نخودها، دوسوم چغندرهای رنده شده، خرده‌های نان، ارده، و نشاسته ذرت  را باهم داخل غذاساز ریخته و دستگاه را روشن کنید تا خمیری ترد و خوشرنگ به دست بیابد.

بعد از آن مواد را در کاسه بریزید و با بقیه‌ی چغندرهای رنده شده مخلوط کنید. برای مزه‌دار شدن  به آن نمک و فلفل بزنید. با دست خمیر را به شکل گلوله‌ خوشکل دربیارید و در یخچال قرار دهید. بعد از 30 دقیقه از یخچال بیرون آورده و در سینی فر که کف آن را کاغذ روغنی کشیده اید بگذارید. با قلم مو روی فلافلها را مقداری روغن بمالید. به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه با دمای ۳۹۰ درجه فارنهایت توی فر بپزن بعدم از فر بیرون بیارینو توی تابه و روغنی که از قبل داغ شده به آرومی سرخ کنین. هر طرف را ۲–۳ دقیقه سرخ کنین کافیه. سطح #فلافل_لبو باید ترد و برشته و داخلش باید نرم باشه.

فلافل لبوی هیجان انگیز ما آمادست

میتونید فلافل لبو رو با سس انبه یا سس کنجد یا هر سس دیگه ای که دوست دارین سرو کنین.

نوش جاااان

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دستورات آشپزی یگر

سبد خرید
فروشگاه
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری

تندیس پرستیژ مدیریتی شرکت کارال

از جمله با ارزش­ترین افتخارات کارال در سال های جاری، انتخاب کارال به عنوان برترین مجموعه ایرانی در زمینه رعایت حقوق مصرف­ کنندگان است. این افتخار بزرگ در سال 1393 و بر اساس برنامه ­ریزی و تلاش بسیار از طرف مدیران این مجموعه در جهت افزایش استانداردهای مربوط به خدمات ویژه به مشتریان بدست آمد، ما تلاش می­کنیم به مراحلی بالاتر از رضایت در میان  مصرف­ کنندگان خود دست یابیم. این تندیس از طرف جناب آقای سید محمّد جعفری رئیس انجمن ملّی حمایت از حقوق مصرف ­کنندگان به کارال اهداء شد تا تأکید مجددی باشد بر اهمیت و جایگاه ویژۀ مشتریان کارال.

تندیس رضایتمندی مشتری کارال از انجمن ملی حمایت از حقوق مصرف کنندگان

از جمله با ارزش­ترین افتخارات کارال در سال های جاری، انتخاب کارال به عنوان برترین مجموعه ایرانی در زمینه رعایت حقوق مصرف­ کنندگان است. این افتخار بزرگ در سال 1393 و بر اساس برنامه ­ریزی و تلاش بسیار از طرف مدیران این مجموعه در جهت افزایش استانداردهای مربوط به خدمات ویژه به مشتریان بدست آمد، ما تلاش می­کنیم به مراحلی بالاتر از رضایت در میان  مصرف­ کنندگان خود دست یابیم. این تندیس از طرف جناب آقای سید محمّد جعفری رئیس انجمن ملّی حمایت از حقوق مصرف ­کنندگان به کارال اهداء شد تا تأکید مجددی باشد بر اهمیت و جایگاه ویژۀ مشتریان کارال.

تندیس رضایتمندی مشتری کارال از انجمن ملی حمایت از حقوق مصرف کنندگان

تندیس استاندارد و جایزه بین المللی ضمانت کیفیت کالا در صنعت لوازم و تجهیزات آشپزخانه ( آیتک )

شرکت کارال مفتخر به دریافت تندیس استاندارد و جایزه بین المللی ضمانت کیفیت کالا در صنعت لوازم و تجهیزات آشپزخانه ( آیتک ) از سوی کشور آلمان در مرداد ماه 1395 می باشد.

تندیس استاندارد و جایزه بین المللی ضمانت کیفیت کالا در صنعت لوازم و تجهیزات آشپزخانه ( آیتک )