• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

صفحه اصلی / آموزش آشپزی / انواع پاستا و پیتزا / پاستا آشیانه‌ای با سس ترخون و گردو در ظروف کارال

پاستا آشیانه‌ای با سس ترخون و گردو در ظروف کارال

طرز تهیه پاستا آشیانه ای در ظروف کارال

طرز تهیه پاستا آشیانه‌ای با سس ترخون و گردو در ظروف کارال

مواد لازم برای تهیه پاستا آشیانه‌ای با سس ترخون و گردو در ظروف کارال :

برای 4 نفر

مواد لازم مقدار
سینه مرغ 1 عدد کامل
پاستا آشیانه ای یا تالیاتله  400 گرم
شیر 1 پیمانه
خامه صبحانه 1 پیمانه
آرد سفید 1 قاشق سوپ خوری
سیر (ریزشده) 2 حبه بزرگ
پنیر پارمزان رنده شده 3 قاشق سوپ خوری
ترخون تازه (ریز شده) 1 دسته کوچک
گردو (نگینی شده) 1 پیمانه
کره  1 قاشق سوپ خوری
پودر آویشن 1 قاشق مربا خوری
پودر فلفل سفید و نمک به مقدار لازم

 

طرز تهیه پاستا آشیانه‌ای با سس ترخون و گردو در ظروف کارال :

مقدار مناسبی آب را جوش آورده و بنا بر دستور شرکت تولید کننده پاستا، پاستا را بپزید. بعد از پخت کمی پنیر پارمزان و روغن ساده زده و کنار بگذارید.

سینه مرغ را دو تکه کرده کمی بکوبید و با پودر اویشن، فلفل سفید و نمک مزه دار کرده و گریل کنید بعد از پخت گوشت مرغ را به قطعات مساوی تقسیم کنید

برای سس

کره را در تابه ریخته سیر و آرد را اضافه کنید و آرد را تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود بعد از آن شیر را اضافه کرده و اجازه دهید سس غلیظ شود اگر احساس کردید که سس غلیظ است کمی شیر به آن اضافه کنید ترخون را به سس اضافه کرده فلفل و نمک آن را اندازه کنید سس را از روی حرارت بردارید و خامه را با یک قاشق از پنیر پارمزان به سس اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سس را با پاستا مخلوط کرده و در ظرف سرو بریزید روی آن مرغ گریل شده و گردو بریزید و در آخر کمی پنیر پارمزان روی آن بپاشید و بلافاصله سرو کنید.

نکات:

  • به جای ترخون می توانید از ریحان ایتالیایی ریز شده نیز استفاده کنید.
  • به جای سینه مرغ از فیله مرغ نیز میتوانید استفاده نمایید.

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نماد الکترونیک شرکت کارال