• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

صفحه اصلی / آموزش آشپزی / طرز تهیه پاستا مارچوبه و بروکلی در ظروف کارال

طرز تهیه پاستا مارچوبه و بروکلی در ظروف کارال

پاستا مارچوبه و بروکلی

طرز تهیه پاستا مارچوبه و بروکلی در کارگاه آشپزی کارال

مواد لازم برای طرز تهیه پاستا مارچوبه و بروکلی در کارگاه آشپزی کارال :

 

 

 

مواد لازم مقدار
پاستا فتوچینی 250 گرم
مارچوبه خردشده 2 عدد
بروکلی خرد شده 300گرم
نخودفرنگی نصف فنجان
تخم کاج یا تخمه آفتابگردان 50گرم
کره 30 گرم
آرد ساده 2قاشق غذاخوری
شیر یک و نیم فنجان
پنیر پارمزان رنده شده سه چهارم فنجان
پنیر چدار رنده شده به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

 

طرز تهیه پاستا مارچوبه و بروکلی در ظروف کارال :

پاستا را درآب جوش بریزید و وقتی نرم شد آبکش کنید.
مارچوبه و بروکلی و نخودفرنگی رو بپیزید.
تابه کارال را گرم کنید و کره را آب کنید، بعد آرد بریزید و کمی تفت بدهید ، یکم که رنگ آرد تیره شد شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا گلوله نشود،نمک و فلفل بزنید و اجاق گاز و خاموش کنید و پنیرها رو اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
پاستا را توی ظرف سرو بریزید، سبزیجات پخته را به همراه سس پنیری که درست کردید اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. در آخر تخم کاج بوداده و یا اگر در دسترس نبود تخمه آفتابگردان بوداده اضافه کنید و سرو کنید.

نوش جان

 

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نماد الکترونیک شرکت کارال