• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

صفحه اصلی / آموزش آشپزی / طرز تهیه پیتزای مرغ و سبزیجات در ظروف کارال

طرز تهیه پیتزای مرغ و سبزیجات در ظروف کارال

طرز تهیه پیتزای مرغ و سبزیجات در ظروف کارال

مواد لازم برای طرز تهیه پیتزای مرغ و سبزیجات در ظروف کارال :

مواد لازم
مقدار
سینه مرغ نیم کیلو
قارچ نیم کیلو
فلفل دلمه ای 2 عدد
گوجه 3 عدد
پیاز 1 عدد
سس گوجه فرنگی به میزان لازم
ادوبه کاری به میزان لازم
نمک، فلفل به میزان لازم

 

طرز تهیه پیتزای مرغ و سبزیجات در ظروف کارال :

خمیر پیتزا را میتوانید خود درست کرده و یا اینکه آماده تهیه کنید.

ابتدا مرغ را به‌ همراه پیاز و کمی زردچوبه بگذارید تا بپزد. مقداری که نیم‌پز شد، نمک را هم اضافه کنید. بعد از این که مرغ‌ها پخت و کمی خنک شد، آن‌ها را ریش‌ریش کنید. قارچ‌ها و فلفل‌دلمه‌ها و گوجه ها را هم به اندازه‌ها و شکل‌های دلخواه خرد کنید.

مقدار کمی روغن در ماهیتابه کارال بریزید و قارچ‌ها را تفت دهید. آب که انداخت و سبک شد، فلفل‌دلمه، مرغ‌ها، ادویه کاری، نمک و فلفل را نیز اضافه کنید. کمی که تفت خورد، از روی حرارت بردارید. به این نکته توجه داشته باشید که قارچ بهتر است زیاد تفت نخورد و درواقع سرخ نشود؛ چراکه خواص و طعم عالی‌اش از دست می‌رود. خمیر پیتزا را به اندازه مناسب و طوری که قطرش بیشتر از 2 سانتی‌متر نشود رو تخته پیتزای کارال، پهن کنید. سپس سس را روی خمیر بمالید و بعد موادی را که آماده کرده‌اید، روی خمیر پهن کنید و گوجه و پنیر پیتزا را بریزید. در مرحله بعد اگر دوست داشتید می‌توانید مقداری سس هم اضافه کنید و در فر قرار دهید و بگذارید در دمای۲۲۰ درجه سانتی‌گراد به مدت نیم ‌ساعت بپزد. وقتی که خمیر کمی پخت، پنیر را اضافه کرده و یک‌ربع دیگر در فر قرار می‌دهیم.

 

 

 

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نماد الکترونیک شرکت کارال