طرز تهیه پیتزای مرغ و سبزیجات در ظروف کارال
مواد لازم برای طرز تهیه پیتزای مرغ و سبزیجات در ظروف کارال :
مواد لازم |
مقدار |
سینه مرغ | نیم کیلو |
قارچ | نیم کیلو |
فلفل دلمه ای | 2 عدد |
گوجه | 3 عدد |
پیاز | 1 عدد |
سس گوجه فرنگی | به میزان لازم |
ادوبه کاری | به میزان لازم |
نمک، فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه پیتزای مرغ و سبزیجات در ظروف کارال :
خمیر پیتزا را میتوانید خود درست کرده و یا اینکه آماده تهیه کنید.
ابتدا مرغ را به همراه پیاز و کمی زردچوبه بگذارید تا بپزد. مقداری که نیمپز شد، نمک را هم اضافه کنید. بعد از این که مرغها پخت و کمی خنک شد، آنها را ریشریش کنید. قارچها و فلفلدلمهها و گوجه ها را هم به اندازهها و شکلهای دلخواه خرد کنید.
مقدار کمی روغن در ماهیتابه کارال بریزید و قارچها را تفت دهید. آب که انداخت و سبک شد، فلفلدلمه، مرغها، ادویه کاری، نمک و فلفل را نیز اضافه کنید. کمی که تفت خورد، از روی حرارت بردارید. به این نکته توجه داشته باشید که قارچ بهتر است زیاد تفت نخورد و درواقع سرخ نشود؛ چراکه خواص و طعم عالیاش از دست میرود. خمیر پیتزا را به اندازه مناسب و طوری که قطرش بیشتر از 2 سانتیمتر نشود رو تخته پیتزای کارال، پهن کنید. سپس سس را روی خمیر بمالید و بعد موادی را که آماده کردهاید، روی خمیر پهن کنید و گوجه و پنیر پیتزا را بریزید. در مرحله بعد اگر دوست داشتید میتوانید مقداری سس هم اضافه کنید و در فر قرار دهید و بگذارید در دمای۲۲۰ درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت بپزد. وقتی که خمیر کمی پخت، پنیر را اضافه کرده و یکربع دیگر در فر قرار میدهیم.