• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

صفحه اصلی / آموزش آشپزی / چیکن کالیفرنیا در ظروف کارال

چیکن کالیفرنیا در ظروف کارال

چیکن کالیفرنیا در کارال

طرز تهیه چیکن کالیفرنیا در ظروف کارال

مواد لازم برای تهیه چیکن کالیفرنیا در ظروف کارال :

برای هر نفر 3 عدد در نظر بگیرید بعنوان پیش غذا و 5 عدد بعنوان غذای اصلی

مواد لازم مقدار
کتف مرغ 1 کیلو
پنیر پیتزا مخلوط یا موتزارلا یا هر پنیر کشداری به مقدار لازم
تخم مرغ  2 عدد
روغن مایع  1 قاشق غذا خوری
ریحان خشک  1 قاشق مربا خوری
پودر آویشن 1 قاشق مربا خوری
فلفل سیاه (پودر شده) 1 قاشق مربا خوری
پودر سیر 1 قاشق مربا خوری
پودر پیاز 1 قاشق مربا خوری
نمک 1 قاشق مربا خوری
شیر 1 پیمانه
آرد سفید 1 پیمانه
پودر نان ریز  1 پیمانه
پودر نان پانکو یا پودر نان باگت درشت    2 پیمانه
روغن سرخ کردنی  به مقدار لازم

طرز تهیه چیکن کالیفرنیا در ظروف کارال :

در ابتدای کار ادویه ها را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید. کتف مرغ را بوسیله یک چاقوی تیز از استخوان پایینی جدا کرده و گوشت را به طرف بالا بکشید تا استخوان کاملاً از گوشت جدا شود. کتف های آماده شده را با ادویه مخلوط کرده و روغن کانولا یا هر نوع روغن مایع دیگری را که استفاده می­کنید به گوشت زده و برای نیم ساعت در یخچال استراحت دهید.

بعد از این مدت به اندازه یک قاشق مربا خوری پنیر پیتزا یا پنیر موتزارلا را در وسط کتف گذاشته سعی کنید تکه‌های گوشت را روی آن جمع کرده و سر کتف به شکل توپ دربیاید. کتف های آماده شده را در آرد زده سپس در تخم مرغ بزنید و بعد در آرد سوخاری نرم بزنید و اگر فرصت دارید برای نیم ساعت در یخچال قرار دهید. بعد از این مدت دوباره کتف‌ها را در تخم مرغ و شیر زده و این بار در پودر پانکو و یا پودر نان باگت بغلتانید و در روغن سرخ کردنی فراوان سرخ کنید و به همراه سالاد سرو نمائید.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نماد الکترونیک شرکت کارال