چیکن کالیفرنیا در کارال

چیکن کالیفرنیا در ظروف کارال

طرز تهیه چیکن کالیفرنیا در ظروف کارال

مواد لازم برای تهیه چیکن کالیفرنیا در ظروف کارال :

برای هر نفر 3 عدد در نظر بگیرید بعنوان پیش غذا و 5 عدد بعنوان غذای اصلی

مواد لازم مقدار
کتف مرغ 1 کیلو
پنیر پیتزا مخلوط یا موتزارلا یا هر پنیر کشداری به مقدار لازم
تخم مرغ  2 عدد
روغن مایع  1 قاشق غذا خوری
ریحان خشک  1 قاشق مربا خوری
پودر آویشن 1 قاشق مربا خوری
فلفل سیاه (پودر شده) 1 قاشق مربا خوری
پودر سیر 1 قاشق مربا خوری
پودر پیاز 1 قاشق مربا خوری
نمک 1 قاشق مربا خوری
شیر 1 پیمانه
آرد سفید 1 پیمانه
پودر نان ریز  1 پیمانه
پودر نان پانکو یا پودر نان باگت درشت    2 پیمانه
روغن سرخ کردنی  به مقدار لازم

طرز تهیه چیکن کالیفرنیا در ظروف کارال :

در ابتدای کار ادویه ها را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید. کتف مرغ را بوسیله یک چاقوی تیز از استخوان پایینی جدا کرده و گوشت را به طرف بالا بکشید تا استخوان کاملاً از گوشت جدا شود. کتف های آماده شده را با ادویه مخلوط کرده و روغن کانولا یا هر نوع روغن مایع دیگری را که استفاده می­کنید به گوشت زده و برای نیم ساعت در یخچال استراحت دهید.

بعد از این مدت به اندازه یک قاشق مربا خوری پنیر پیتزا یا پنیر موتزارلا را در وسط کتف گذاشته سعی کنید تکه‌های گوشت را روی آن جمع کرده و سر کتف به شکل توپ دربیاید. کتف های آماده شده را در آرد زده سپس در تخم مرغ بزنید و بعد در آرد سوخاری نرم بزنید و اگر فرصت دارید برای نیم ساعت در یخچال قرار دهید. بعد از این مدت دوباره کتف‌ها را در تخم مرغ و شیر زده و این بار در پودر پانکو و یا پودر نان باگت بغلتانید و در روغن سرخ کردنی فراوان سرخ کنید و به همراه سالاد سرو نمائید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دستورات آشپزی یگر

سبد خرید
فروشگاه
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری

تندیس پرستیژ مدیریتی شرکت کارال

از جمله با ارزش­ترین افتخارات کارال در سال های جاری، انتخاب کارال به عنوان برترین مجموعه ایرانی در زمینه رعایت حقوق مصرف­ کنندگان است. این افتخار بزرگ در سال 1393 و بر اساس برنامه ­ریزی و تلاش بسیار از طرف مدیران این مجموعه در جهت افزایش استانداردهای مربوط به خدمات ویژه به مشتریان بدست آمد، ما تلاش می­کنیم به مراحلی بالاتر از رضایت در میان  مصرف­ کنندگان خود دست یابیم. این تندیس از طرف جناب آقای سید محمّد جعفری رئیس انجمن ملّی حمایت از حقوق مصرف ­کنندگان به کارال اهداء شد تا تأکید مجددی باشد بر اهمیت و جایگاه ویژۀ مشتریان کارال.

تندیس رضایتمندی مشتری کارال از انجمن ملی حمایت از حقوق مصرف کنندگان

از جمله با ارزش­ترین افتخارات کارال در سال های جاری، انتخاب کارال به عنوان برترین مجموعه ایرانی در زمینه رعایت حقوق مصرف­ کنندگان است. این افتخار بزرگ در سال 1393 و بر اساس برنامه ­ریزی و تلاش بسیار از طرف مدیران این مجموعه در جهت افزایش استانداردهای مربوط به خدمات ویژه به مشتریان بدست آمد، ما تلاش می­کنیم به مراحلی بالاتر از رضایت در میان  مصرف­ کنندگان خود دست یابیم. این تندیس از طرف جناب آقای سید محمّد جعفری رئیس انجمن ملّی حمایت از حقوق مصرف ­کنندگان به کارال اهداء شد تا تأکید مجددی باشد بر اهمیت و جایگاه ویژۀ مشتریان کارال.

تندیس رضایتمندی مشتری کارال از انجمن ملی حمایت از حقوق مصرف کنندگان

تندیس استاندارد و جایزه بین المللی ضمانت کیفیت کالا در صنعت لوازم و تجهیزات آشپزخانه ( آیتک )

شرکت کارال مفتخر به دریافت تندیس استاندارد و جایزه بین المللی ضمانت کیفیت کالا در صنعت لوازم و تجهیزات آشپزخانه ( آیتک ) از سوی کشور آلمان در مرداد ماه 1395 می باشد.

تندیس استاندارد و جایزه بین المللی ضمانت کیفیت کالا در صنعت لوازم و تجهیزات آشپزخانه ( آیتک )