طرز تهیه اسکندر کباب ترکیه در ظروف کارال
مواد لازم برای تهیه اسکندر کباب ترکیه در ظروف کارال :
برای 2 نفر
مواد لازم | مقدار |
گوشت چرخ کرده با چربی 20% | 300 گرم |
نان بربری یا هر نوع نان ضخیم | نصف نان |
پیاز (رنده شده) | 1 عدد کوچک |
پیاز نگینی ریز شده | 1 عدد متوسط |
گوجه فرنگی (پوست گرفته) | 2 عدد |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق مربا خوری |
پاپریکا | 1 قاشق مربا خوری |
زردچوبه | 1 قاشق مربا خوری |
آب لیمو تازه | 1 قاشق مربا خوری |
ماست چکیده | به میزان لازم |
فلفل کبابی | 1 عدد بزرگ |
نعناع و جعفری ریزشده | مجموعاً 1 قاشق سوپ خوری |
روغن | به میزان لازم |
طرز تهیه اسکندر کباب ترکیه در ظروف کارال :
گوشت را با پیاز، ادویه و کمی نمک خوب ورز دهید و برای یک ساعت در یخچال استراحت بدهید. در مرحله دوم پیاز نگینی را کمی سرخ کرده اگر مایلید سیر اضافه کرده و گوجه فرنگی ساطوری شده، رب گوجه فرنگی و زردچوبه را اضافه کنید و به همراه آب لیموی تازه یک سس خوشمزه درست کنید. نان را به مربع های کوچک برش زده و در تابه و یا در فر تست کنید کمی روغن زیتون روی نانها ریخته و کنار بگذارید.
گوشت استراحت داده شده را به دو شکل میتوانید آماده کنید یا به شکل کباب کوبیده روی سیخ چوبی کشیده و در تابه قرار دهید و یا اینکه به سیخ معمولی کشیده و روی منقل بپزید بعد از پخت کباب در دیسی متوسط ابتدا نان را بریزید روی آن مقداری از سس گوجه فرنگی را ریخته تا نان ها کمی خیس شوند روی آن کباب را قرار دهید و در انتها روی کباب کمی ماست چکیده بریزید.
کمی پول بی بر یا همان فلفل ترکیهای را در روغن سرخ کرده و روی ماست بریزید و اگر تمایل داشتید فلفل کبابی را سرخ کرده و روی کباب قرار دهید. نعناع و جعفری ساطوری شده را روی غذا بپاشید.
توضیحات : کباب اسکندر در اصل با ورقه های گوشت فیله گوساله درست می شود ولی اغلب به شکل کباب کوبیده در رستوران ها سرو میگردد.