طرز تهیه دسر برفی در ظروف کارال
مواد لازم برای تهیه دسر برفی در ظروف کارال :
مواد لازم |
مقدار |
شیر | 2 لیتر |
آرد | 1 پیمانه |
نشاسته ذرت | 1 قاشق غذاخوری |
شکر دانه ریز | 1 لیوان |
کره | 125 گرم |
کرم شانتی | 1 بسته |
عصاره وانیل | یک قاشق چایخوری |
پودر نارگیل | به مقدار لازم |
طرز تهیه دسر برفی در ظروف کارال :
ابتدا ماهیتابه کارال را روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود سپس اول کره و پس از آن آرد و نشاسته ذرت را در ماهیتابه ریخته و کمی تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. یک لیتر شیر و شکر را اضافه کرده و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه هم بزنید تا قوام بیاید و کاملا غلیظ شود و در آخر وانیل را اضافه کرده و از روی حرارت بردارید. سپس پودر کرم شانتی را با ۱ لیتر شیر سرد مخلوط کرده و تا زمانی هم بزنید که خامه شود. داخل یک ظرف پودر نارگیل بریزید طوری که یک لایه ضخیم سطح ظرف را بپوشاند و مواد دسر از روی آن به ظرف نفوذ نکند. در مرحله بعد نصف مواد را روی پودر نارگیل بریزید و پهن کنید روی آن را با کرم شانتی کاملا بپوشانید و بقیه مواد را روی آن بریزید و با قاشق صاف کنید. سطح رویی دسر را با پودر نارگیل بپوشانید و ۸ تا ۹ ساعت در یخچال قرار دهید.
بعد از این مدت دسر را به شکل مربع های کوچک برش زده و نوش جان کنید.