طرز تهیه کاناپه لبو در کارگاه آشپزی کارال
مواد لازم برای طرز تهیه کاناپه لبو در کارگاه آشپزی کارال :
مواد لازم |
مقدار |
لبو | 2 عدد |
کره | 2 قاشق غذاخوری |
پودر زیره سبز | یک چهارم قاشق چایخوری |
پنیر خامه ای | نصف پیمانه |
لیمو ترش | نصف |
زعفران | یک قاشق غذاخوری آبکرده |
بیسکوییت | به میزان لازم |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه کاناپه لبو در کارگاه آشپزی کارال :
ابتدا لبو را شسته و پوست بگیرید و داخل مقداری آب خوب بپزید تا کاملا نرم شود. لبو پخته شده را به همراه همه مواد بالا داخل مخلوط کن ریخته و خوب بزنید تا یکدست شود. پوره را روی بیسکوییت ریخته و برای سرو آماده کنید.
نکات: در صورت تمایل از میزان بیشتری پنیر خامه ای استفاده کنید. میتوانید لبو را با مقداری شکر بپزید. در صورت تمایل مقداری جعفری یا گشنیز هم به مواد اضافه کنید.
نوش جان